Spring menu over

Er du Danpos nye produktionsplanlægger i Aars?

  • Job reference 133787

Del denne side på

Adeccos samarbejdspartner, Danpo i Aars, har drøntravlt - derfor søges der lige nu en ny kollega til Supply Chain-afdelingen.

Ansættelsen er et Try & Hire-forløb, hvor du de første 3 måneder er tilknyttet Adecco som vikar, men herefter fastansættes ved rette match.

Brænder du for planlægning, produktion og stor drift?

Så har du her muligheden for at blive en del af et stærkt planlægningsteam bestående af 5 medarbejdere på Danpos lokation i Aars. Der håndteres dagligt omkring 250 tons kød i samarbejdet mellem produktion, salg, indkøb og kvalitet, hvor høj fødevare- og leveringssikkerhed er nøgleordene.

Du vil indgå i den del af Supply Chain afdelingen, som planlægger Danpos frostproduktion. Du vil få ansvaret for al produktionen af frostvarer, og du vil være i en central rolle i den daglige planlægning.

Fra første dag kommer du til at opleve, at du er en del af en performancekultur. Danpo vil være bedst i alt, hvad vi gør – ligesom dig. Du får god sidemandsoplæring, når du starter, men du bliver aldrig færdig med at lære, for det er igennem din nysgerrighed, du udvikler dig og bliver ekspert på planlægning.

Dit arbejde vil indeholde en bred vifte af spændende opgaver – her i blandt:

  • Daglig produktionsplanlægning
  • Udarbejdelse af dags- og ugeplaner omkring alt frostproduktion
  • Skabe overblik over råvarebalance/kapacitetsbalance på kort og mellemlangt sigt
  • Daglig afstemning af produktionskapacitet og belastninger
  • Produktionsopfølgning i forhold til planer

Om dig

Du har praktisk erfaring med at arbejde på tværs i en Supply Chain, gerne fra en fødevareproduktion selvom dette ikke er et krav.

Du ser udfordringer og muligheder før andre, og formår at eksekvere dem i dagligdagen. Du har et naturligt drive, og opretholder den mest optimale proces hele vejen gennem værdikæden.

Struktur og leveringssikkerhed er nøgleord i din dagligdag, og du sætter en ære i klar og tydelig kommunikation på alle organisatoriske niveauer, og formår at agere som bindeled imellem mange interne afdelinger.

Vores planlægning foregår primært i Excel, og det forventes derfor, at du behersker dette - og gerne på et højere niveau.

Træd ind i en stilling med kød på

Som en del af en stor koncern er Danpo en international arbejdsplads, hvor der er fokus på dyrevelfærd, sundhed og produkter af høj kvalitet. Hvis du vil have et indblik i vores kultur og vores dyrevelfærd, kan du på følgende links læse om Danpos familiegårde og se Danpos film ”Vi er Danpo”.

Det praktiske:
- Du ansættes efter HK's overenskomst for Handel, Viden og Service (ikke-funktionær), med dertilhørende pensionsordning, fritvalgsordning mm.
- Arbejdstider: man-tors: 07:00-15:00, fre: 07:00-14:30 (fleksibelt)
- Opstart: Hurtigst muligt

Lyder det som noget for dig?
Send os din ansøgning allerede i dag - vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart det rette match er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Staffing Specialist, Mads Christensen på tlf. 38387043 eller mail; Mads.Christensen@Adecco.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mere information

Vælg brugerprofil