Er du erfaren indenfor produktion eller lager & logistik? Så søger vi dig til spændende vikarjobs hos vores kunder i Sønderjylland

  • Job reference
    4383333432


Der er travlt hos Adeccos kunder og derfor er vi altid på udkig efter de rigtige medarbejdere. Vi søger fleksible medarbejdere der på bedste vis, som vikar, kan repræsentere Adecco hos vores kunder.

Vores kunder i industri-segmentet har rygende travlt, hvorfor vi søger dig med erfaring fra produktions- og/eller lager & logistikverdenen.

Vi dækker et stort geografisk område, og derfor er dine muligheder bedst hvis du er fleksibel og mobil. Mange af vores kunder ligger i området omkring Tønder & Aabenraa. Vi servicerer vores kunder med et bredt udsnit af medarbejdere til forskellige funktioner, hvorfor der kan være mange indgangsvinkler til det at være ansat hos os.

Måske er du:

  • En erfaren truckfører
  • Ufaglært med gode erfaringer fra forskellige produktionsvirksomheder
  • En hurtig plukker der færdes hjemmevant på lageret
  • Nysgerrig på nye brancher eller søger dit første job
  • Interesseret i generelt forefaldet arbejde

Som medarbejder hos Adecco skaber vi mulighed for, at du kan få en fod indenfor hos forskellige virksomheder. Det er der flere fordele ved, du kan prøve nye brancher af, du får mulighed for at skabe et større netværk og får uundværlige erfaringer. Du vil med andre ord, få en uvurderlig erfaring i praksis, hvor du tilmed også kan tilegne dig nye færdigheder.

Vi kan tilbyde at: 

  • Du bliver altid ansat på overenskomstmæssige vilkår. Dette betyder at vi udbetaler løn, pension og alt hvad dertil hører efter gældende regler.
  • Du får mulighed for at skabe dig en fleksibel hverdag og prøve noget nyt

Er du interesseret? 
Du er velkommen til at kontakte os på 38387070, såfremt du har nogle spørgsmål til, hvordan det er at være vikar hos Adecco. Hvis du ønsker at blive en del af Adecco, skal du ansøge her via siden. Når du klikker ansøg bliver du bedt om at oprette din profil med CV i vores system. Såfremt vi har spændende job der matcher din profil kontakter vi dig. 


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco Aabenraa

Kontaktoplysninger
Malin Wegner
Senior Onsite Specialist
38381119