Spring menu over

Er du Vanderlandes nye Servicetekniker?

  • Job reference 83660

Del denne side på

Ønsker du at blive en del af en global virksomhed, som anvender de nyeste fuldt automatiserede teknologier og processer indenfor logistik og lager? Kan du se dig selv indgå i et velfungerende og stabilt team på Lidls logistikcenter i Køge? Hvor øje for detaljen, forståelse for processer og systematisk fejlfinding er nøgleord?

Så er du måske vores nye kollega og servicetekniker!

Nu har du muligheden for at blive en del af et velfungerende og ansvarsfuldt servicetekniker team. Teamet skal facilitere Vanderlandes innovative halvautomatiske plukkesystem og et fuldt automatiseret pallehøjlager i Lidls ny udvidede logistikcenter i Køge. Systemet er designet, så førerløse kraner og plukkerobotter uhindret kan cirkulere mellem hinanden fra palle til arbejdsstation - et system der effektiviserer og styrker hele Lidls logistik- og leveringsnet.

Vores intralogistiksystemer sikrer en glat proces, og du er ansvarlig for det.


Som servicetekniker identificerer du eventuelle fejl, løser forskellige tekniske problemer og holder systemet i god stand. Derudover er dine opgaver:

  • Udførelse af forebyggende og nødvendigt vedligeholdelses- og servicearbejde på Vanderlandes transportbåndssystemer.
  • Identifikation af forekommende fejl samt fejl i systemer, herunder eliminering af den respektive årsag.
  • Overvågning af komplekst udstyr inklusive behandling af mekaniske såvel som hydrauliske, pneumatiske og elektriske komponenter.
  • Arbejde i skiftehold for kontinuerligt at garantere tilgængelighed på systemerne samt servicere og sikre grundig vidensdeling, sparring og information.

Vi forestiller os at:

  • Du har afsluttet læretid som mekatronik ingeniør eller elektriker, eller har erfaring fra andet sammenligneligt teknisk felt.
  • Dette er gerne din første erhvervserfaring inden for vedligeholdelse og/eller materiale strømningssystemer.
  • Grundlæggende kendskab til programmerbare logiske controllere (PLC, feltbussystemer, drevkontrol) og viden om pneumatik / hydraulik.
  • Du er holdspiller med viljen til at arbejde i skiftehold, samt stærke kommunikative evner i skrift og tale – både på dansk og engelsk.

Vanderlande tilbyder


At blive en del af en åben, dynamisk og international arbejdsplads, hvor faglig samt personlig udvikling står højt på agendaen. Bæredygtighed er én af vores vigtigste værdier, og vi tror på at vores succes skabes af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer kontinuerligt søger ny viden og måde at forbedre deres arbejde på.

Vil du være en del af teamet? Sådan søger du:


Send dit CV til Adecco via dette link. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutterings team:

Senior Recruitment Specialist, Liselotte Schwanenflügel: E: liselotte.schwanenflugel@adecco.dk M:28938983


Ønsket opstart hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.

Mere information

Vælg brugerprofil