Spring menu over

Er du Wolts nye Team Lead til Restaurant Partnerships?

  • Job reference 82635

Del denne side på

Er du god til at sælge og lukke aftaler? Og vil du gerne lede et team af salgstalenter? Bliver du drevet af at coache og forløse dit teams salgspotentiale? Så er du måske Wolts nye Restaurant Partnership Team Lead!

Wolt har hurtigt vokset sig store i Danmark, siden de gik ind på markedet i 2017. På vegne af Wolt søger Adecco derfor en Restaurant Partnership Team Lead, som vil fortsætte udviklingen af Wolts samarbejde med restauranter landet over.

Som Restaurant Partnership Team Lead vil du blive ansvarlig for identificering af partner muligheder samt lede og coache teamet

Du vil få ansvar for at etablere de bedst mulige aftaler med restauranterne og bruge din erfaring til at udarbejde strategier for lukning af nye partnerrestaurantmuligheder.

Dit team vil bestå af seks Restaurant Partnership Managers, som alle er drevet af at indgå nye aftaler med restauranterne og erobre markedsandele, hvor det giver mening. Du vil være deres sparringspartner og bruge din salgserfaring til at bygge videre på teamets kompetencer. Det vil være dig der sætter retningen og tempoet, og herigennem skal sikre individuel såvel som kollektiv udvikling. Du er ansvarlig for, at teamet indfrier det overordnede mål: erhvervelsen af flere restaurantpartnere.

Din rolle vil herudover være at

  • Administrere din egen pipeline af potentielle partnere, og agere eksempel på den gode salgsproces – det er helt op til dig, at definere hvor meget tid der skal bruges i marken
  • Sikre teamets succes ved at sætte mål, agere sparringspartner og arbejde for en høj trivsel
  • Vurdere rette strategi for at optimere teamets samlede performance og effektivitet

Sæt din salgs- og ledererfaring i spil og vær med til at sikre høj performance og trivsel

Wolt er åbne overfor ansøgere med forskellig anciennitet, men forestiller sig at du:

  • Har erfaring som teamleder og besidder en hunter-mentalitet
  • Har erfaring med B2B salg, hvor du har opnået gode resultater samt besidder evnen til at træne og motivere andre
  • Er vant til at indsamle eller som minimum bruge data, som beslutningsgrundlag
  • Erfaring fra hotel- og restauration er et plus men ikke et must, så længe du er en ægte foodie
  • Er flydende på dansk og engelsk

Wolt er på en spændende vækstrejse. Vil du med?

Wolt er en finsk teknologivirksomhed, som bedst er kendt for deres leveringsplatform. På Wolts mobilapps eller websted kan kunder bestille deres yndlingsmåltider fra Wolts mange restaurantpartnere - eller andre varer fra dagligvarepartnere og detailpartnere - for enten at hente deres ordre eller få dem leveret af Wolts kurerpartnere.

Er det dig vi leder efter?

Wolt samarbejder med Adecco A/S på denne rekrutteringsproces.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Sara Åkerström, Rekrutteringschef på 28447716 eller Niclas Jeppesen, Research Consultant på 28308432.

Vi afholder løbende interviews – send derfor din ansøgning og CV allerede i dag!

Mere information

Vælg brugerprofil