Spring menu over

Erfaren elektriker til montagearbejde på aftenhold søges til Green Hydrogen Systems i Kolding

  • Job reference 82933

Del denne side på

Ønsker du at arbejde for en spændende udviklings- og produktionsvirksomhed i rivende udvikling og vil du være en del af en virksomhed, der er førende på feltet indenfor Grøn Energi?

Green Hydrogen Systems i Kolding søger i øjeblikket en erfaren montør til Try&Hire. Vi søger dig, der enten er faglært elektriker eller har god erfaring med elektrisk montagearbejde. Green Hydrogen Systems er i rivende udvikling og søger derfor nye medarbejdere til opstart hurtigst muligt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil være med på rejsen og skabelsen af verdens bedste produktion af elektrolyseanlæg!

Din rolle som elektriker hos Green Hydrogen Systems vil bestå i montering og test af delkomponenter og undersamlinger i elektrolysanlæg samt montering af anlæg. Du bliver derfor en vigtig spiller i sikringen af elektrolyseanlæggets funktionsdygtighed.

Arbejdsopgaver:

  • Total mekanisk montage (montering af skinner, kabelbakker, komponenter og kabeltræk)
  • Kvalitetssikring og test af eget og andres arbejde
  • Identificering af forbedringsmuligheder i produktionen
  • Oplæring af nye medarbejdere i montage og test

For at lykkes bedst muligt i ovenstående rolle forestiller vi os, at du har en teknisk og/eller håndværksmæssige baggrund som eksempelvis elektriker, montør, el-tekniker, automatiktekniker, VVS'er, smed eller mekaniker. Derudover har du erfaring med industriel montage.

Hvorfor vælge Green Hydrogen Systems?
Hos Green Hydrogen Systems vil du blive en del af en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og medarbejdertrivsel, og du vil komme til at indgå i et team bestående af højt motiverede medarbejdere, med en god faglig viden. Derudover tilbydes løn efter gældende overenskomst samt frokostordning.
Der er tale om fuldtidsarbejde på daghold og der vil i forbindelse med opstarten være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang.

Arbejdstid og sted:
Der er tale om fuldtidsarbejde under Try&Hire på aftenhold (mandag-torsdag i tidsrummet 14:00-23:15).
Arbejdsgangen vil foregå hos Green Hydrogens Systems' arbejdplads i Kolding.

Der vil i forbindelse med opstarten være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang

Din arbejdsgiver i Try&Hire vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, der altid sikrer varetagelsen af dine interesser og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for vores kunde er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere. Vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at
søge stillingen via vores hjemmeside eller kontakte os på +45 38387070, hvis du har spørgsmål.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn efter gældende overenskomst samt obligatorisk frokostordning.

Du kan se meget mere om Green Hydrogen Systems og deres spændende virke i videoen nedenfor:

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Vælg brugerprofil