Spring menu over

Erfaren kredit bogholder søges til deltidsstilling i Roskilde! Læs mere her!

  • Job reference 89084

Del denne side på

Vi søger lige nu en erfaren profil til en deltidsstilling på 20-30 timer som kreditbogholder i Roskilde i en større amerikansk instrumenterings virksomhed. Vikariatet lyder på 2-3 måneders varighed og du vil derfor få mulighed for at tilegne dig en hel del viden indenfor området.

Udover at du vil få mulighed for at udvikle dine professionelle kompetencer indenfor kreditbogholderi vil du ligeledes få adgang til en række personale fordele. Dette inkluderer gode parkeringsmuligheder samt en kantineordning som betales pr. måltid. Samtidig tilbyder stillingen en fleksibel planlægning af arbejdstimer.

Teamet du vil indgå i, er af mindre karakter og besidder både længere og kortere erfaringsprofiler. Teamet vægter medarbejdertrivsel højt og du vil derfor altid blive inkluderet i samtalen omkring weekendens ture til loppemarkeder og legeaftaler. Teamet arbejder derfor effektivt, men har et skarpt fokus på at implementere humor i dagligdagen.

Arbejdsopgaverne i en typisk uge vil lyde:

  • Vedligeholdelse af bogholderi ift. Indkøb af diverse serviceydelser
  • Vedligehold af produktion
  • Sidde med arbejdsopgaver om told (Her er erfaring et klart plus)

Vi forventer derfor at du er skarp og god til at holde fokus da stillingens opgaver kræver dette.

For at kunne matche dig bedst muligt ser vi gerne at du har erfaring fra lignende stillinger, herunder gerne fra lignende virksomheder - Dette er dog ikke et krav.

Vi forventer at du besidder en forståelse for at sidde i en stor international virksomhed og kan begå dig under de processer og krav som hører hertil.

For at opsummere:

Har DU erfaring med kreditbogholderi og har DU lyst til at tilegne dig lærerige udviklingsmuligheder samt fede personale fordele så er du den helt rette til denne stilling. Vi holder samtaler løbende så vedhæft gerne en ansøgning og dit personlige CV via knappen "søg stillingen" allerede i dag.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du bliver i første omgang ansat gennem Adecco A/S til overenskomstmæssige lønninger og pension. Du vil blive 14-dagslønnet og få en grundig oplæring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 38 38 12 90 eller på e-mail: kobenhavn@adecco.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere information

Vælg brugerprofil