Erfaren montør søges til Green Hydrogen Systems

  • Job reference
    4384541949


Ønsker du at arbejde for en spændende udviklings- og produktionsvirksomhed i rivende udvikling, og vil du være en del af en virksomhed, der er førende på feltet indenfor Grøn Energi?


Adecco søger i øjeblikket en erfaren montør til try&hire-forløb ved Green Hydrogen Systems i Kolding. Opstarten er hurtigst muligt for den rette kandidat, så tøv ikke med at kontakte os hvis du vil være med på rejsen og skabelsen af verdens bedste produktion af elektrolyseanlæg!

Din rolle som montør hos Green Hydrogen Systems vil bestå i montering og test af delkomponenter og undersamlinger i elektrolysanlæg samt montering af anlæg hos virksomhedens kunder. Du bliver derfor en vigtig spiller i sikringen af elektrolyseanlæggets funktionsdygtighed.  

Arbejdsopgaver:

  • Total mekanisk montage (montering af skinner, kabelbakker, komponenter og kabeltræk)
  • Kvalitetssikring og test af eget og andres arbejde
  • Identificering af forbedringsmuligheder i produktionen
  • Oplæring af nye medarbejdere i montage og test

For at lykkes bedst muligt i ovenstående rolle forestiller vi os at du har en teknisk og/eller håndværksmæssige baggrund som eksempelvis montør, el tekniker, elektriker, mekaniker, eller smed. Derudover har du erfaring med industriel montage.

Hvorfor vælge Green Hydrogen Systems? 
Hos Green Hydrogen Systems vil du blive en del af en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og medarbejdertrivsel, og du vil komme til at indgå i et team bestående af højt motiverede medarbejdere, med en god faglig viden. Derudover tilbydes løn efter gældende overenskomst samt frokostordning.
Der er tale om fuldtidsarbejde på daghold og der vil i  forbindelse med opstarten være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang.

Din arbejdsgiver i Try&hire forløbet vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, der altid sikrer varetagelsen af dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for vores kunde er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere. Vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at
søge stillingen via vores hjemmeside, eller kontakte os på +45 38387070 hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

           


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco Aarhus

Kontaktoplysninger
Sara Schandorf
Staffing Specialist
38387070