Spring menu over

Erfaren Økonomi- og HR-medarbejder til Berry Superfos Stilling

 • Job reference 128591

Del denne side på

Har du mod på at starte en international karriere i en multinational virksomhed med en ambitiøs vækstplan, hvor du bliver en del af et stærkt team, som varetager regnskab, rapportering og HR for fabrikken i Stilling? Så er du måske den nye økonomi- og HR-medarbejder, vi søger til Berry Superfos Stilling, der er en del af en verdensomspændende og succesfuld leverandør af emballage.

Hos Berry Superfos kommer du med på et stærkt hold bestående af forskellige personligheder og kompetencer, og med udgangspunkt i netop dét er det grundlæggende princip at udmærke sig sammen. Dine nærmeste kollegaer er en controller og en lønbogholder, der ligesom dig er en vigtig del af økonomiafdelingen. Alle refererer I til Regional Finance Manager, der ligeledes er Finance Manager for Berry Superfos Stilling.

Du har din daglige gang på kontoret i Stilling, men samtidigt har du en bred, international kontaktflade, og efter egne ambitioner kan din indsats resultere i stor faglig udvikling og en mulig forfremmelse på sigt.

Et positivt og inspirerende arbejdsmiljø præget af ekspertise og innovation

Som økonomi- og HR-medarbejder er du delvist ansvarlig for regnskab og rapportering, ligesom du fungerer som sparringspartner for ledelsen omkring HR-relaterede aktiviteter i Berry Superfos Stilling.

Dine arbejdsopgaver er derfor:

 • Udfærdigelse af dele af måneds- og årsregnskaber med fokus på hurtig samt valid rapportering
 • Udarbejdelse af dele af budget for fabrikken i Stilling
 • Udarbejdelse af CapEx ansøgninger samt vedligeholdelse af anlægskartotek
 • Udarbejdelse af funktionærgage for Stilling samt rapportering til koncernen
 • Fungere som sparringspartner for ledelsen omkring HR-relaterede opgaver
 • Rapportering vedrørende leasing- og lejeaftaler
 • Dagligdags bogføring samt kontering af diverse bilag / fakturaer
 • Tilsyn / udarbejdelse af moms, indberetning til Danmarksstatistik samt øvrige instanser
 • Administrator for firmaforsikring, pensionsordning, digital signatur og Eurocard
 • Assistance til øvrige afdelinger samt afdækning i egen afdeling i forbindelse med ferie og sygdom

Har du tjek på regnskaber, og interesserer du dig for HR?

Hvis du har en god regnskabsmæssig forståelse, både for regnskabstallenes udvikling og de bagvedliggende parametre, er det formentligt dig, vi leder efter. Det væsentlige er, at du har minimum fem års erfaring fra en økonomifunktion, gerne fra en international produktionsvirksomhed. Det er en fordel, hvis du har erfaring med HR-området, men det kan også være, at du har en stor interesse for det, og derigennem har erhvervet dig viden om f. eks personalejura og funktionærgage. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med koncern-rapporteringsværktøjer. Desuden behersker du dansk og engelsk i skrift og tale, og du er en habil bruger af ERP-systemer og Excel.

Du er kendetegnet ved at være empatisk, positiv og en konstruktiv teamplayer. Derudover er du ekstrovert, og du har ”ben i næsen”. Det viser du blandt andet ved, at du evner at prioritere og balancere mange forskellige opgaver og snitflader. Din arbejdsform er desuden præget af, at du er nysgerrig, ligesom du er forandringsvillig.

Hvor søger jeg jobbet?

Vi modtager gerne dit CV hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Berry Superfos’ nye økonomi- og HR-medarbejder i Stilling. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Cindie Kogstad fra Adecco på tlf.: 26 77 38 65. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om virksomheden

Berry Superfos designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Superfos leverer emballageløsninger til ethvert segment og er markedsledende indenfor sit felt med fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i Europa og Balkan. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København og derudover har de produktion og kontorer i Stilling og Stilling. Virksomheden har ca. 3.800 medarbejdere, en årlig omsætning på omtrent €800 mio. og er ejet af det amerikanske børsnoteret selskab Berry Global Inc.

Mere information

Vælg brugerprofil