Erfaren og selvkørende Servicetekniker til virksomhed i pakkeindustrien

 • Job reference
  4286912074

Industritekniker til Halco Packaging

Arbejdsopgaver

Som Servicetekniker hos Halco Packaging bliver du ansvarlig for at servicerer virksomhedens kunder gennem vedligeholdelse og reparationer af kundernes emballeringsmaskiner. Hos Halco Packaging får du et meget selvstændigt job, og størstedelen af tiden befinder du dig på landevejene i trekantområdet og Fyn. Du får din egen servicebil stillet til rådighed og skal sikre dig at den altid spiller, er rengjort og klar til du skal besøge kunderne.

Dine opgaver bliver blandt andet at 

 • Servicere og vedligeholde emballeringsmaskiner ude hos kunderne.
 • Fejlfinde/fejlsøge på maskiner. PLC erfaring er ikke et krav.
 • Yde god og kompetent service til kunderne.

  Hos Halco er ikke to dage ens. Nogle dage planlægger du service, vedligeholdelse og reparationer forud med kunderne, og andre gange kommer de ind fra siden i tilfældet af, at en kunde har nedbrud på maskineriet. Du skal kunne trives i dette miljø og evne at holde humøret højt og positivt, når du når kunden.  

Dine kvalifikationer

Du er måske uddannet industritekniker, elektriker, maskinmester eller lignende. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er din erfaring med det el-tekniske, og her har du nogle år på bagen som kørende servicetekniker. Du ved hvordan man yder en god service til kunderne på stedet, og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Personlige egenskaber:

 • Struktureret og selvkørende.
 • Initiativrig og ansvarsbevidst.
 • Kreativ og tænker ud af boksen.
 • Teknisk og håndværksmæssigt stærk.

Uddannelsesniveau
{Education}

{PersonalityHeader}
{Personality}

Sprog
{Language}

Det får du 

Hos Halco Packaging får du et arbejde med stor frihed under ansvar, gode og hjælpsomme kollegaer, og en løn der svarer til dine kvalifikationer. Der er mulighed for at tjene gode penge, da skæve arbejdstider efter overenskomst aflønning vil forekomme. Du får din egen servicebil stillet til rådighed, og du får ansvaret for at den shiner.

 

Sådan ansøger du
Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Vi skal blot bruge dit CV og gerne et par ord om din motivation for at søge stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage.


Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant fra Adecco, Janni Remon Gammelholm på tlf. +45 28251416 eller mail: Janni.Gammelholm@Adecco.dk. 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon Gammelholm
Recruitment Consultant
28251416
janni.gammelholm@adecco.dk