Erfaren økonomimedarbejder

  • Job reference
    4229661216


Kan du se dig selv blive en del af en stor nordisk virksomhed og har du erfaring med økonomi? Så er det lige dig vi leder efter! Toma Facility Danmark søger en dygtig og ikke mindst dedikeret økonomimedarbejder til deres kontor i Åbyhøj.

DIN ROLLE I TEAMET
Du bliver en del af en stor norsk rengøringsvirksomhed med 1000 medarbejdere, hvor du vil have din daglige gang på kontoret i Åbyhøj. Fællesnævneren for afdelingen er, at alle ønsker at hjælpe hinanden, samtidig med at der er en varm og uformel tone. Tempoet i afdelingen er højt og du skal derfor trives i en hverdag med fart på, hvor du ikke kommer til at kede dig.

Uddannelsesniveau
{Education}

DINE EVNER OG KOMPETENCER
Du opnår succes som økonomimedarbejder qua din passion, dit høje personlige drive, din evne til at bevare overblikket, og ikke mindst din evne til at arbejde struktureret med mange alsidige arbejdsopgaver. Du bliver ansvarlig for kreditbogholderiet, men det er et plus, hvis du kan være behjælpelig med debitorbogholderiet, lønafregning, fakturering, afstemninger, moms samt klargøring til revisor mm. På baggrund af dine erhvervserfaringer inden for økonomi- og regnskab varetager du førnævnte ansvarsområder med selvstændighed og stort engagement. Skills: Rutineret bruger i Excel, og gerne fortrolig med at kommunikere på engelsk.

Sprog
{Language}

HVORFOR VÆLGE TOMA FACILITY DANMARK?

 For Toma Facility Danmark er god kemi lige så vigtigt, som dine faglige kvalifikationer. Der er en stærk fællesskabsfølelse, hvor den gode relation mellem kollegaer er i højsædet.  Du tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, firmapension, sundhedsforsikring, samt frugtordning.

ER DU RETTE MATCH?

Toma Facility Danmark samarbejder med Adecco om rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adeccos Sales & Staffing Lead Sarah Dressel via mail: sarah.dressel@adecco.dk eller pr. TLF.: 27 57 0900. Søg stillingen allerede i dag, vi har blot brug for dit CV og en kort motiveret ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor netop du, er det rette match til jobbet.

 OPSTART HURTIGST MULIGT!
 
OM TOMA FACILITY DANMARK
Toma er en af de største leverandører af Facility Management i Norge og Danmark. Vi leverer Facility Management, Facility Services og individuelle tjenester til både udlejere og lejere. Toma er ca. 5000 dygtige medarbejdere i serviceområderne kantine, personalerestaurant, rengøring, ejendomsadministration, sikkerhed, catering og posttjenester. Toma blev grundlagt af Tore Monsen i Bergen i 1978, og virksomheden ejes stadig af Monsen-familien. Vores vision er at give folk en bedre arbejdsdag! 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Sarah Dressel
Sales & Staffing Lead
27570900
sarah.dressel@adecco.dk