Spring menu over

Erfaren teknisk assistent til Grundfos Bjerringbro

  • Job reference 85064

Del denne side på

Arbejdsopgaver

Til Grundfos fabrikken i Bjerringbro søger Adecco en dygtig tekniker med sans for CE-mærkning, planlægning og teknik. Vil du være del af en virksomhed, som arbejder for at løse verdens vand- og klimaudfordringer? Og ved du nogenlunde, hvordan en ventil og en pumpe ser ud?

Så grib chancen for at blive en del af Grundfos i et stærkt, professionelt team med uformel omgangstone.

En professionel afdeling, der laver alt in-house
Du bliver en del af System Development-teamet lidt uden for Bjerringbro. Her sidder vi 15 dedikerede kolleger, som arbejder med vandbehandling og løsninger til vores digitale setup. Vi har hele processen lige fra dokumentationsarbejde til produktion og maskinbyggeri in-house. Vores hold er en god blanding af eksperter, lige fra maskinbyggere og mekaniske ingeniører til tekniske assistenter og laboratoriefolk.

En ting, der kendetegner vores team, er, at vi er fantastisk gode til at have det sjovt sammen, når vi har tid til det – og lige så gode til at være seriøse, produktive og professionelle, når vi skal nå vores mål.

Teknisk assistance og dokumentation
Som vores nye tekniske assistent er det din opgave at understøtte projekter og relaterede processer i afdelingen. Dit fokus kommer til at være på CE-mærkning, dokumentation og generel teknisk support samt en aktiv deltagelse i nye projekter.

Opgaverne inkluderer, at du:
indsamler og organiserer den nødvendige dokumentation i forbindelse med større projekter – fx udarbejder en teknisk folder for CE-mærkning, risikovurderinger, brugermanualer eller en stykliste til et nyt system
assisterer Team Leaden med at planlægge og administrere opgaver i forbindelse med nye projekter
hjælper med at sætte og vedligeholde det tekniske dokumentationsniveau – herunder fx de nødvendige sundheds- og sikkerhedsstandarder og -regulativer i forbindelse med CE-mærkning af udstyr

Teknisk forståelse, god humor og sans for struktur
Med en god portion humor, en eminent sans for struktur og overblik samt god, teknisk forståelse kommer du til at passe godt ind her. Du synes, at CE-mærkning er interessant, og det generer dig ikke, at din hverdag til tider kan være omskiftelig og gå i en anden retning, end det var planlagt.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er en erfaren teknisk assistent, teknisk designer eller har haft lignende stillinger
  • Har solid erfaring med CE-mærkning
  • Er Office-superbruger
  • Taler flydende dansk og har et solidt engelskniveau
  • Har viljen og evnen til at lære nye processer og systemer at kende.

Hvorfor Grundfos?
I Grundfos tør vi gøre ting, som andre ikke kan eller tør gøre. Vores kompetencer forpligter os til at udvikle banebrydende løsninger til verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker på jorden. Vi tror på, at innovation ikke blot er en forretningsmulighed, men en forpligtelse. Og hvad der virkelig betyder noget for os er ikke kortsigtet profit, men den forskel, vi gør. Ved at blive en del af vores stærke sammenhold, kan du også bidrage til en positiv forandring i verdenen, uanset din rolle.

Vi tilbyder desuden:

  • Et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende.
  • Fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder og rabatter

Yderligere information
Adecco håndterer rekrutteringen på vegne af Grundfos, hvorfor alle henvendelser skal rettes til konsulenter hos Adeccos Grundfos-team på tlf. 3838 1145.
Vi indkalder relevante kandidater løbende og forbeholder os mulighed for at indkalde kandidater, inden ansøgningsfristen udløber.
Skulle du have specifikke tekniske spørgsmål omkring stillingen, er du også velkommen til at kontakte R&D Manager Christian B. Kristensen på telefon 50201660.
Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem, og tager stillingen ned, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du udforske Grundfos universet nærmere, så kig forbi os på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zwY54t455CU eller på LinkedIn: www.linkedin.com/company/5195.

Mere information

Vælg brugerprofil