Spring menu over

Expandia Moduler søger en engageret og nysgerrig Økonomichef

  • Job reference 125389

Del denne side på

Er du klar til at tage ansvaret for Expandia Modulers regnskab? Er du nysgerrig og har pondus til at påvirke den danske organisation? Synes du variation og stor spændvidde i opgaverne er motiverende? Så har vi en unik mulighed til dig!

Tag det næste skridt i din karriere og arbejd som Økonomichef for en af Nordens største leverandører af midlertidige lokaler, Expandia Moduler AB.

Expandia Moduler søger en person, der har lyst til at arbejde med større strategiske problemstillinger tæt på forretningen, men som også trives og behersker at arbejde med den daglige finansielle rapportering. Du bliver en del af en familieorienteret virksomhed. I deres danske afdeling i Kvistgård arbejder otte personer i forskellige roller, og du vil støtte disse personer og hele virksomheden med din finansielle ekspertise. Expandia i Danmark har en omsætning på ca. 60 mio. kr. om året.


Du bliver nøgleperson i håndteringen af økonomien
Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og det er vigtigt, at du har lyst til at yde proaktiv støtte til hele organisationen. Det er derfor også essentielt, at du har interesse for hele forretningen og forståelsen af denne.

Dine vigtigste opgaver inkluderer:

  • årsregnskaber med dokumenterende afstemninger
  • periodisering af indtægter og udgifter
  • kvartalsvis rapportering af resultatopgørelsen og balancen samt månedlige helårsprognoser, nøgletal og statistiske rapporter
  • månedlige likviditetsprognoser og budgetarbejde.
  • kontakt med revisorer

Dertil bliver en vigtig opgave at følge op på alle projekter, som Expandia gennemfører, og støtte organisationen med beregning, årsagsanalyse samt kvartalsvis værdiansættelse/vurdering af igangværende projekter. Der vil også forekomme enklere arbejdsopgaver som fakturering, registrering af indgående og udgående betalinger, lønadministration, offentlig rapportering såsom udarbejdelse af momsangivelse m.m.


Du er dygtig til at arbejde selvstændigt med økonomi. Du er kvalitetsbevidst samt besidder evnen og lysten til at drive forandring

Derudover forstiller vi os, at du:

  • har solid erfaring som Økonomichef eller lignende
  • besidder et stort overblik og er aktivt opsøgende på opgaver
  • er flydende i dansk og engelsk

Som person er du imødekommende, og du trives med eneansvar, men der er et naturligt tæt samarbejde og sparring med økonomiafdelingen i Sverige. Det betyder også, at der vil være information på skrift og tale med svensktalende kollegaer.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra Business Central eller Navision.

Du bliver en del af en virksomhed i rivende vækst

Du får gode muligheder for at udvikle dig i takt med, at virksomheden vokser. Derudover tilbydes du fleksibilitet i dit arbejde, samt stor frihed under ansvar.

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade dit CV ved at trykke 'ansøg'. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutterings Specialist, Liselotte Schwanenflügel på +45 28 93 89 83 eller liselotte.schwanenflugel@adecco.dk

Om Expandia Moduler A/S
Expandia er en af nordens største leverandør af flytbare moduler/midlertidige lokaler. De tilbyder nøglefærdige kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger, der er tilpasset kundens behov. Modulerne fremstilles af uafhængige virksomheder i Sverige og fragtes til Danmark med lastbil. Montage, vedligeholdelse og demontering varetages af uafhængige byggefirmaer. Interne ressourcer i den danske drift består primært af sælgere og projektledere. Andre funktioner købes eksternt. Expandia udarbejder alt fra tegninger, byggetilladelser og byggemodning til el, VVS og montage samt sørger for løbende vedligeholdelse og service.

Expandia blev grundlagt i Sverige i 1987. De startede i det små og er i årenes løb vokset til at blive en af Nordens største virksomhed, indenfor udlejning af midlertidige lokaler. Expandia opererer i Danmark, Sverige, Norge og Finland med cirka 95 medarbejdere. I 2014 oprettes det danske datterselskab.

Mere information

Vælg brugerprofil