Spring menu over

Factum2 søger franchisetagere til et spændende marked i vækst

  • Job reference 115581

Del denne side på

Drømmer du om at drive selvstændig virksomhed indenfor rådgivning af kunder på boligmarkedet? Så er det måske nu, du skal tage springet. Factum2 tilbyder en enestående mulighed, hvor du med en solid organisation i ryggen kan koncentrere dig om dét, du er bedst til; nemlig at være kundernes trusted advisor.

Factum2 er en vigtig spiller på det danske marked indenfor uvildig rådgivning i forhold til energimærkning, købsrådgivning, udarbejdelse af tilstandsrapporter og drifts- og vedligeholdelsesplaner. Virksomheden har indenfor det seneste år undergået en ledelsesmæssig og dermed strategisk omstilling grundet et marked i forandring og opererer derfor nu med ydelser i et bredere spektrum end hidtil.

Virksomhedens vigtigste værdier bygger på tillid, trivsel, samarbejde og høj faglighed og danner grundstenene for den kultur, der implementeres på tværs af organisationen.

Hvordan er dagligdagen som selvstændig hos Factum2?

I dit daglige virke har du til opgave at opbygge og vedligeholde netværk i dit lokalområde til salg af overstående ydelser baseret på dine stærkeste, faglige kompetencer. Udover indkomne opgaver opdyrket via egne relationer, vil du blive tildelt opgaver fra Factum2’s kundeserviceafdeling, baseret på det geografiske område du som franchisetager dækker.

Dit geografiske område kan være indenfor:

  • Østjylland
  • Hovedstadsområdet
  • Vestjylland
  • Vestsjælland
  • Esbjerg/Skjern

Factum2 har ud fra grundig markedsanalyse afdækket det økonomiske potentiale du som franchisetager kan forvente. Du får dermed din daglige frihed til at planlægge din arbejdsdag og har et solidt, fagligt bagland at trække på.

Som franchisetager har du adgang til support indenfor markedsføring, jura, revision, administration og faglig sparring. Du bliver en del af en tilpasningsdygtig, agil virksomhed, der leverer de serviceydelser og den faglige sparring du som selvstændig kan mangle i den daglige drift.

Rollen er dermed interessant for dig, der ønsker at udvikle en sund, lokalforankret forretning med adgang til et administrativt og fagligt kompetent bagland, som du kan videndele med.

Hvad skal jeg kunne for at komme i betragtning?

Der kan være flere uddannelsesmæssige veje ind i rollen, men væsentligt er det, at du har minimum 5 års erfaring med byggetilsyn. Du kan allerede være beskikket byggesagkyndig, men kurset kan også gennemføres undervejs såfremt din baggrund berettiger til det. Kravene til dette kan tilgås på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Vil du gerne høre mere?

Så modtager vi gerne dit CV hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Factum2s nye franchisetagere. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard fra Adecco på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Vælg brugerprofil