Spring menu over

Faglært plastmager til aftenhold på Grundfos i Bjerringbro

  • Job reference 85054

Del denne side på

Har du erfaring som plastmager fra industrien og kunne tænke dig at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder? Så har vi muligvis jobbet til dig!

Til Grundfos i Bjerringbro søger Adecco en dygtig plastmager.

Arbejdsopgaver

Vi søger en faglært plastmager til vores faste aftenhold på Grundfos i Bjerringbro. Du vil indgå i et team hvor dine opgaver bliver: overvågning af kvalitet, systematisk omstille og efterfølgende indkøre maskinerne, systematisk fejlfinding og problemløsning, tage emner fra ved maskinerne ved behov. Teamet består i dag af 21 plastmagere som dækker Dag-, Aften-, Nat- og Weekendhold.

Arbejdstiden for aftenhold: Mandag - Torsdag kl. 15.00-22.55 Fredag Kl. 14:30-21:30

Kvalifikationer

Din baggrund kan være plastmager eller lignende. Du er teknisk stærk og har flair for og trives med at være udførende i, at produktionen holdes kørende. Du sikrer i samarbejde med områdets teknikere, at vores produktionsanlæg kører optimalt.

Som person er du selvstændig, løsningsorienteret og omhyggelig. Du er serviceminded, da du arbejder for dine kolleger i resten af virksomheden. Du er bevidst om din rolle i virksomheden og du kender vigtigheden af det arbejde som du udfører. Du er struktureret i din måde, at arbejde på og har en stor kvalitets- og ordenssans. Du har et stort drive og er nysgerrig på, at løse udfordringer på højt fagligt niveau og du giver dig gerne i kast med alle typer af opgaver.

Derudover har du en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer som du møder i dit arbejde. Du forstår både at trække på din viden samt dine kolleger i udfordrende situationer. Du er en person, som brænder for faglige udfordringer og samtidig søger at lære nye områder grundigt at kende, hvor du med dine faglige kompetencer kan gøre en forskel.

Ansøgningsfrist

Vi ser frem til at høre fra dig.

Adecco håndterer rekrutteringen på vegne af Grundfos, hvorfor alle henvendelser skal rettes til konsulenter hos Adeccos Grundfos-team på tlf. 3838 1145.
Vi indkalder relevante kandidater løbende og forbeholder os mulighed for at indkalde kandidater, inden ansøgningsfristen udløber.

Skulle du have specifikke tekniske spørgsmål omkring stillingen, er du også velkommen til at kontakte Kasper Poulsen, Production supervisor, Grundfos: Mobil: +4531337234.

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem, og tager stillingen ned, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Mere information

Vælg brugerprofil