Spring menu over

Finance Manager til Würth Elektronik i Aarhus

 • Job reference 126999

Del denne side på

Vil du stå i spidsen for økonomifunktionen i en nyetableret afdeling, og vil du være en del af en multinational og velkonsolideret virksomhed kendetegnet ved stabilitet og vækst? Så er du måske den Finance Manager, vi søger til vores kunde Würth Elektronik i Danmark.

Würth Elektronik har en spændende opgave i at sammensætte det helt rigtige team til det nye Aarhus-kontor, som er beliggende i Aarhus Nord tæt på E45 i nye og moderne faciliteter. Virksomheden er markedsledende indenfor elektronikkomponenter på kvalitet og leveringsevne og har med en sund økonomi fortsat et stort fokus på at investere i dygtige medarbejdere.

En stilling med et stort potentiale, som du kan udvikle dig i

Som Finance Manager refererer du til General Manager i Würth Elektronik Danmark, som du også løbende sparrer med. Din funktion er meget udviklingsorienteret og indebærer særligt i starten et stort, fagligt ansvar med hands-on opgaver. I takt med både din og kontorets udvikling tilbydes du personaleansvar og i højere grad en uddelegering af opgaver til en kommende økonomiassistent.

Du er derfor ansvarlig for og varetager opgaver som:

 • Bogføring af kreditor- og debitorregnskab
 • Håndtering af rejseomkostninger
 • Forberedelse til månedsafslutning
 • Budgettering og forecasts
 • Udarbejdelse af halvårs- og årsafslutning
 • Rapportering til HQ
 • Samarbejde på koncern niveau

I denne stilling har du dertil fokus på at sikre afdelingens mål og fremadrettede økonomiske tiltag, som du planlægger aktiviteter efter. Du vil opleve en bred berøringsflade i dit arbejde, hvor du hele tiden har mulighed for at trække på et stærkt, organisatorisk set-up på koncernniveau. Løbende opdaterer du salgsafdelingen ved eventuelle ændringer, ligesom du indgår i tæt dialog med General Manager omkring data relateret til salg.

Hvad skal jeg kunne?

Vi leder formentligt efter dig, der går og drømmer om at tage næste skridt i din karriere. Det kan være, at du har nogle års erfaring som controller eller måske ønsker du at prøve noget andet end dit nuværende job som revisor. Det afgørende er, at du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor økonomi eller regnskab, og at du er passioneret omkring faget og drives af udvikling – både individuelt og organisatorisk.

Du er vant til at løfte opgaver som bogføring og konsolidering af regnskab efter IFRS. Da koncernsproget er engelsk, er det afgørende, at du taler og skriver dansk og engelsk flydende. Dertil har du gode IT-kompetencer, og du føler dig hjemme i ERP-systemer.

Som person trives du i et mindre og nyt team, hvor du med gode kommunikationsevner bidrager til en stærk og velfungerende kultur, som drives efter i forvejen fastsatte procedurer. Du er kendetegnet ved at være detaljeorienteret, og du sætter en ære i at være omhyggelig i dit arbejde. Derudover er du fleksibel og pålidelig, ligesom du har helt tjek på deadlines.

Udover at blive en del af en spændende rejse får du:

 • Et udfordrende job med fokus på faglig udvikling
 • Stor indflydelse hos en nyopstartet afdeling i en velkonsolideret koncern med sunde værdier
 • Grundig og lærerig onboarding i en måned på HQ i Tyskland
 • Mulighed for at indrette et moderne kontor med nye faciliteter
 • Konkurrencedygtig lønpakke med pension og sundhedsforsikring
 • Attraktive personalegoder

Er jobbet noget for dig?

Du søger jobbet hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Würth Elektroniks nye Finance Manager. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem. Vi beder dig desuden om at sende CV og ansøgning på engelsk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard fra Adecco på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Würth Elektronik

Würth Elektronik udvikler, producerer og distribuerer højkvalitetsprodukter indenfor komponenter og er en af Europas største producenter indenfor passive komponenter. Würth Elektronik er etableret som en juridisk selvstændig enhed i Würth koncernen med hovedkvarter i Sydtyskland og 8000 ansatte på verdensplan. Würth Elektronik forsker og produktudvikler indenfor nye teknologier og innovation sættes højt på dagsordenen. Med 23 produktionslokationer på verdensplan er Würth Elektronik en af de mest succesfulde enheder i Würth Group.

Mere information

Vælg brugerprofil