Spring menu over

Financial Controller søges til ALUnited

  • Job reference 107320

Del denne side på

”Sammen når vi vores mål i et inspirerende og trygt miljø”. Har du tjek på regnskaber og tal, og kan du se dig selv blive en del af en velfungerende og faglig stærk økonomiafdeling? Så er du måske den financial controller, vi søger til ALUnited i Tønder.

I denne stilling har du nemlig mulighed for at gøre en betydelig forskel hos ALUnited, som er en spændende og international produktionsvirksomhed med 160 kompetente medarbejdere. Virksomheden er med sine 45 års knowhow eksperter i at designe komplekse og effektive løsninger, lige fra tidlige ideer til færdige projekter.

Udover et sundt arbejdsmiljø vil du opleve en kultur præget af værdierne: performance, samarbejde og ansvarlighed, som bl.a. afspejles ved, at medarbejderne i fællesskab finder de bedste løsninger.

Desuden er der frihed til at løse egne opgaver, som typisk vil være at:

  • Bogføring og afstemning af kreditor- og debitorbogholderiet
  • Udarbejde og følge op på budgetter
  • Forberede måneds- og periodeafslutninger
  • Supportere finance manager i forbindelse med regnskabsafslutninger
  • Ad-hoc opgaver, herunder at håndtere og trække statistik, data og opgørelser fra ERP-system

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der har en relevant uddannelse indenfor bogføring og regnskab. Du har allerede gjort dig en god erfaring indenfor dette område og ønsker nu at beskæftige dig yderligere med controlling. Med andre ord er du passioneret omkring tal, og du kender Excel lige så godt som din egen baglomme. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med Power BI og Dynamics 365. Såfremt du ikke har erfaring med systemerne, er du klar på at blive lært op, naturligvis med god support fra dine kollegaer.

Din arbejdsform er kendetegnet ved, at du er struktureret og velorganiseret, ligesom du har stærke analytiske evner med et stort fokus på detaljer. Du evner at kommunikere effektivt, og du er en teamplayer lige så vel som du har et højt personligt drive. Desuden trives du i frie rammer, hvor det indimellem går stærkt.

Hvad kan du forvente?

  • Konkurrencedygtig lønpakke med en attraktiv pensionsordning
  • Sundhedsforsikring
  • Et stærkt fællesskab og faglig udvikling
  • Kantineordning

Er det dig, som ALUnited mangler?

Så modtager vi gerne dit motiverede CV hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om ALUnited

ALUnited er en virksomhed med over 45 års erfaring i aluminiumforarbejdning. Med speciale i 6000 og 7000 legeringer skaber virksomheden professionelle og effektive løsninger til nutidens og morgendagens industri. ALUnited er en pålidelig partner for kunder, medarbejdere og leverandører.

Mere information

Vælg brugerprofil