Spring menu over

Financial Controller til Berry Superfos

  • Job reference 120275

Del denne side på

Er du drevet af optimering og udvikling, og drømmer du om at blive en del af en multinational virksomhed med en ambitiøs vækstplan? Så har du nu muligheden som Financial Controller hos Berry Superfos, der er en verdensomspændende og succesfuld leverandør af emballage.

I denne stilling får du en unik funktion, da du varetager aktiviteter relateret til økonomifunktionen for både Berry Superfos Region Nordic og Berry Superfos Division.

Med base i Randers/Stilling har du samtidigt en bred, international kontaktflade, og efter egne ambitioner kan din indsats resultere i stor faglig udvikling og en mulig forfremmelse til Regional Controller eller Finance Manager på en fabrik i Europa.

Et positivt og inspirerende arbejdsmiljø præget af ekspertise og innovation

Hos Berry Superfos kommer du med på et stærkt hold bestående af forskellige personligheder og kompetencer, og med udgangspunkt i netop dét er det grundlæggende princip at udmærke sig sammen.

Som Financial Controller bliver du ansvarlig for konkrete projekter, og du skal derfor være klar på at ’pakke kufferten’ for at støtte organisationen, hvor der må være behov. I din arbejdsdag får du desuden rig mulighed for at sætte dit præg på opgaverne, som består af at:

  • Understøtte og udvikle månedsafslutning og forecast for Region Nordic samt Berry Superfos Division
  • Ansvarlig for konsolidering af koncernrapportering i forbindelse med måneds-/kvartalsrapportering til Berry Group
  • Forberede værktøjer og rapportering til analyse af aktuelle aktiviteter med henblik på udvikling, optimering og modernisering
  • Supportere på produkt-/kunderentabilitet og investeringsberegninger med vækst i fokus
  • Deltage i forecasting og AOP-processen i Region Nordic
  • Bidrage til det tværgående samarbejde i økonomifunktionen såvel som i hele organisationen

Vilje, ambition og den rigtige indstilling

For at komme i betragtning til denne stilling er du selvkørende med et stort drive. Du er ekstrovert, positiv, læringsivrig og omstillingsparat, ligesom du trives i en udviklingsorienteret funktion, som kan byde på spændende rejsedage på egen hånd eller i selskab med Divisional CFO i Superfos.

Din uddannelsesmæssige baggrund er som kandidat i økonomi eller regnskab, og du har derefter erhvervet dig et par års erfaring med økonomistyring, rapportering og konsolidering. Har du allerede erfaring fra en produktionsvirksomhed, er det blot en fordel. Du er desuden flydende i engelsk i skrift og tale.

På baggrund af kompetencer og erfaring evner du at gennemskue og videreformidle et komplekst materiale på en klar og enkel måde, ligesom du har et skarpt øje for mulige forbedringer i finansielle processer. Du er dertil resultatorienteret og god til at bevare roen i travle tider, som typisk falder på de første hverdage i måneden.

Er jobbet noget for dig?

Vi modtager gerne dit CV hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Berry Superfos nye Financial Controller. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Cindie Kogstad fra Adecco på tlf.: 26 77 38 65. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om virksomheden

Berry Superfos designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Superfos leverer emballageløsninger til ethvert segment og er markedsledende indenfor sit felt med fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i Europa og Balkan. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København og derudover har de produktion og kontorer i Randers og Stilling. Virksomheden har ca. 3.800 medarbejdere, en årlig omsætning på omtrent €800 mio. og er ejet af det amerikanske børsnoteret selskab Berry Global Inc.

Vælg brugerprofil