Fleksible Lagermedarbejdere søges i Taulov

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2271877

Leder du efter et fleksibelt arbejde indenfor lager- og logistik, som giver dig frihed til at vælge hvornår, du vil arbejde?

I Adecco har vi travlt indenfor lager branchen og vi har måske lige jobbet til dig! Vi søger i øjeblikket lagermedarbejdere til logistik virksomhed til en kunde i Taulov.

Erfaring er ikke et krav, den får du nemlig hen ad vejen. Arbejdstiderne er varierende og du må forvente at der kan blive tale om skiftehold. Vi søger medarbejdere som vil kunne sige ja til en vagt med meget kort varsel. Der er primært tale om dag-til-dag vikariater. Dine opgaver spænder fra container tømning, sortering af pakker til læsning af container. Vi skal bruger vikarer med og uden truckcertifikat.

Som vikar hos Adecco skaber vi muligheder for at du kan få en fod indenfor hos forskellige virksomheder, du kan prøve nye brancher af, få skabt et bredt netværk og få erfaring. Du kan med andre ord, få en uvurderlig erfaring i praksis, hvor du tilmed kan lære helt nye færdigheder.

Til gengæld er det vigtigt at du er ansvarsfuld og selvom der kan være travlt, går du ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Du vil blive en vigtig person, når det hele skal løbe rundt ude hos vores kunder og de skal derfor kunne regne med netop dig! Ofte vil arbejdet kræve, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er god til at kommunikere bredt med mange forskellige faggrupper og mennesker.

Vi tager os af det praktiske og garanterer ansættelse under ordnede forhold, løn efter kvalifikationer, overenskomst samt pensionsordning og feriepenge. Med andre ord –du skal blot koncentrere dig om at levere et godt stykke arbejde hos vores kunder. Vi håber du vil med ombord?

Ansøgning
Har ovenstående fanget din interesse så tryk på ”Ansøg” allerede i dag – Vi kalder løbende kandidater ind til samtale og der er mulighed for hurtigt opstart.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Konsulent, Malin Wegner på tlf.: 38381119