Formand til anlægsprojekter i Nordjylland

 • Job reference
  4377969313

Vil du være en del af en virksomhed i vækst? Har du gode samarbejdsevner, og vægter du sikkerhed højt? Så er du måske Arkils nye Formand. 


Som Formand for Arkils anlægsafdeling i Nørresundby, udfører du blandt andet projekter inden for byggemodning, kloakering- og forsyningsledninger, vejanlæg og udgravning til for eksempel regnvandsbassiner.

I tæt samarbejde med dygtige entrepriseledere og gode folk på pladserne, får du ansvaret for at løse projekterne i afdelingen.

Dine arbejdsopgaver bliver desuden:

 •  Daglig ledelse af timelønnede medarbejdere.
 • Planlægning af de daglige opgaver.
 • Ansvarlig for kvalitets- og sikkerhedsarbejdet på dine projekter.
 • Godkendelse af fakturaer og timesedler.

  Du bliver desuden inddraget i arbejdet med udbudsmaterialer. 

Det gode match

Hos Arkil er der fokus på gensidig respekt, ærlighed og ordentlighed. Så vi ser gerne, at du identificerer dig med disse værdier. Kvalitet til tiden er et motto, der vægtes højt, og du har desuden øje for sikkerhed og rigtighed.

Det forventes, at du har:

 •  3-5 års erfaring fra en lignende stilling måske med baggrund som kloakmester.
 • Erfaring med jordarbejde, kloakseparering og byggemodninger.
 • Gode samarbejdsevner og et godt købmandskab.
 • Er ansvarsbevidst, og forstår vigtigheden af veludført arbejde
 • En god forståelse for andre mennesker, god til at kommunikere og besidder et godt humør

Uddannelsesniveau
{Education}

Hos Arkil får du

Mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed med dygtige og hjælpsomme kollegaer. Du bliver en del af en stærkt og velfungerende afdeling, som altid bakker hinanden op.

Hos Arkil er der en uformel kultur, hvor du arbejder tæt med både ledelsen og dine medarbejdere. Her er der frihed under ansvar, og du planlægger i høj grad selv din arbejdsdag. Hver afdeling er drevet selvstændigt, så der er en høj grad af fleksibilitet og ansvar, hvilket afspejler sig i et tæt sammenhold og et højt engagement i virksomheden. Du får et selvstændigt arbejde, der vil byde på både faglige og personlige udviklingsmuligheder.  


Du får en arbejdsplads, hvor sikkerheden altid prioriteres højt og hvor vi vægter kvalitet til tiden. Som ny medarbejder får du en god og grundig oplæring, så du kommer bedst mulig fra start. 

Sprog
{Language}

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som månedslønnet funktionær, og din løn fastsættes efter dine kvalifikationer. Du tilbydes desuden en god pensions- og sundhedsforsikring. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

 

Sådan ansøger du

Adecco varetager rekruttering på vegne af Arkil. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Upload dit CV og et par ord om din motivation for at søge stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage. 


Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant fra Adecco, Janni Remon Gammelholm på tlf. +45 28251416.  

Vi opfordrer alle, uanset nationalitet og køn, til at søge stillingen.

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon Gammelholm