Spring menu over

Gør karriere i HR- & rekrutteringsbranchen som Konsulent hos Adecco

  • Job reference 85821

Del denne side på

Har HR eller rekruttering en nøgleplacering i din karriereplan? Så vil vi gerne præsentere en jobmulighed for dig!

For hos Adecco vækster vi. Derfor leder vi lige nu efter en ny konsulent i Aarhus.

Din vigtigste opgave bliver at være first point of contact for store udvalgte kunder. Så du skal kunne sætte dig i kundernes sted for at behovsafdække, og så tør du udfordre dem, med autoritet i stemmen, hvis det er det, der skal til, for at I sammen får skabt den bedste løsning.

En typisk uge kan byde på, at du opbygger vores vikardatabase, og servicerer kunder med et langsigtet eller akut behov for vikarer, som du skal rekruttere og booke. Vi er tæt på vores kunder, så du er ofte på besøg ude hos kunderne. Din dagligdag kan til tider være hektisk, hvor dine opgaver og dit fokus kan ændre sig fra time til time. Og så arbejder vi med overenskomster, løn og vikarjura, så det har du lyst til at sætte dig grundigt ind i.

Det, du skal lykkes med i jobbet, er at afdække og imødekomme vores kunders behov, så de er tilfredse og glade for de services, vi tilbyder. Og samtidig sikre gode relationer til vores vikarer, så de er glade for at arbejde hos os.

Kan du se dig selv i et job, hvor du:

  • Kan sætte din uddannelse eller erfaring inden for HR, business administration, eller andet kommercielt- og serviceorienteret i spil?
  • Skaber gode og tillidsfulde relationer til både kunder og kandidater?
  • For at få succes i jobbet mestrer engelsk i både skrift og tale?
  • Trives med et højt aktivitetsniveau i en travl og omskiftelig hverdag? For vi ved, at nye opgaver løbende kommer til at lande på dit bord.
  • Nemt får prioriteret dine arbejdsopgaver, og holder hovedet koldt, så alle opgaver bliver løst effektivt og korrekt?

Kan du se dig selv i en kultur, hvor:

Din passion og dit engagement vægtes lige så højt som dine faglige kvalifikationer?

Dine kollegaer spørger interesserede ind til, hvad du har lavet i weekenden?

Du som en del af teamet arbejder dedikeret og målrettet med at nå i mål med dine arbejdsopgaver, mens der samtidig er plads til at have det sjovt?

Ledelsen har lyttelapperne ude, når du kommer med inputs, der forbedrer arbejdsgange og accelererer udviklingen af vores forretning?

Det lavpraktiske omkring jobbet og rekrutteringsprocessen:

Der er tale om en fuldtidsstilling. Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

Så send os et motiveret CV, hvor du inkluderer et par linjer, der beskriver, hvorfor du er den rette til jobbet, og hvorfor du gerne vil arbejde hos Adecco.

Onsite vest Manager, Casper Elmgreen, er ansvarlig for rekrutteringen. Du kan fange ham på tlf. 27 24 21 40, hvis du har spørgsmål, der ikke fremgår af opslaget.

Hvad kan du forvente, når du søger job hos os?

Vi ved, at du gør dig umage, når du søger job hos os. Vi gør os umage med, at du som ansøger får en god oplevelse. Derfor kan du her se, hvordan rekrutteringsprocessen er step-by-step. Så ved du nemlig, hvornår du kan forvente svar fra os undervejs, hvis du går videre i processen.

Ansøgningsfrist: Vi gennemgår løbende ansøgninger.

Sådan ser forløbet ud fra start til slut:

Step 1: Kort indledende telefonisk samtale - hvor du bliver klogere på os og jobbet, og vi bliver klogere på dig udover, hvad dit motiverede CV fortæller.

Step 2: Første samtale - hvor vi afstemmer forventninger, så vi kan vurdere, om vi kunne være det rette match for hinanden.

Step 3: Anden samtale - hvor vi lærer dig endnu bedre at kende med afsæt i en personlighedstest. Her trækker vi også referencer hos tidligere arbejdsgivere.

Step 4: Udvalgt ansøger tilbydes ansættelse, og øvrige ansøgere får et begrundet afslag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere information

Vælg brugerprofil