Government Affairs Consultant

  • Job reference
    4315523150

Er du nyuddannet eller er du lige ved at være det? Og ligger din helt store passion indenfor samspillet mellem politik og teknologi? Så er det måske dig vi søger til vores kunde nord for København. Virksomheden er en stor international tech-virksomhed, der blandt andet beskæftiger sig med AI, quantum og cloud computing. Emner der skaber økonomisk fremgang, men ligeledes medfører komplekse spørgsmål og problematikker, som nødvendigvis skal adresseres. 

Som GA Consultant bliver du en del af Corporate, External & Legal Affairs (CELA) Western Europe teamet. Her vil du understøtte arbejdet med de aktiviteter, der er med til at udforme politikker og reguleringer passende til den digitale tidsalder. Dette indebærer sikring af, at digitaliseringen understøtter eksempelvis klima/bæredygtighedsmål. Du skal besidde evnen til at tilpasse dig de omskiftelige politiske og teknologiske dagsordner, opbygge strategiske relationer til eksterne stakeholders samt styre og udvikle projekter med fokus på Danmark og Island.

Ansvarsområder

  • Understøtte planlægning og koordinering af specifikke aktiviteter i forhold til virksomhedens prioritering af relevante politikker i Danmark. Dette indebærer bl.a.: overvågning af relevant lovgivning og dens udvikling, identificere og opsøge stakeholders samt udarbejde officielle svar og udmeldinger til relevante emner.
  • Agere som projektleder på flere projekter, herunder planlægning, administration og koordinering i tæt samarbejde med både interne og eksterne stakeholders.
  • Arrangere events og møder med stakeholders.
  • Supportere både den interne og eksterne kommunikation i form af udarbejdelse af bl.a. artikler, blogs og nyhedsbreve. Forberede og assistere ved præsentationer og foredrag for den interne ledelse, både nationalt og internationalt.

Kvalifikationer

Den ideelle kandidat skal udover at besidde en stor passion for politik og teknologi, kunne udvise kreativitet og talent for politisk analyse og strategi samt kommunikation, lokalt såvel som globalt. Du behøver ikke have et langt CV, men derimod kunne mestre det at arbejde med flere projekter på én gang. Du skal trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor overlappende deadlines er et vilkår, og hvor evnen til at være positiv og smilende når tingene går hurtigt er et must.
Det er et krav at du er flydende i dansk og engelsk, både i skrift og tale, og du skal brænde for strategisk kommunikation og storytelling på begge sprog.

Stillingen er en 18 måneders projektansættelse. Arbejdstiden er 37 timer om ugen og planlægges i tidsrummet kl. 8-17.30 mandag- fredag.

Uddannelsesniveau
{Education}

{PersonalityHeader}
{Personality}

Sprog
{Language}

Din ansøgning
Er du interesseret, og mener du, at du er den rette til jobbet, så send en kort ansøgning samt dit engelske CV allerede i dag. Der er opstart så snart den rigtige kandidat er fundet, ansøgninger vil derfor blive behandlet løbende. 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Lotus Mølgaard

38381124