Spring menu over

Grundfos søger automatiktekniker til nathold

  • Job reference 4407021100

Del denne side på

Har du erfaring som tekniker fra industrien og kunne tænke dig at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder? Så har vi muligvis jobbet til dig!

Til Grundfos vedligeholdelsesafdelingen på Circulator fabrikken i Bjerringbro søger Adecco en dygtig automatiktekniker med erfaring i service, vedligehold og reparation af industrielle maskiner.

Om dig

Du har en baggrund som automatiktekniker, industrielektriker eller lignende og har flere års erfaring indenfor området.

I jobbet skal du arbejde med alle aspekter af fejlfinding på maskiner. Derfor forventer vi, at du har erfaring med mekaniske-pneumatiske og el-tekniske problemstillinger. Herudover har du grundig viden og erfaring med højt automatiserede produktionsanlæg. Ligeledes kræves jobbet, at brug af diagrammer er naturligt for dig. Derudover har du et naturligt gen for fejlfinding, idet det er vigtigt for at kunne lykkedes i denne stilling.

Derudover forventer vi følgende faglige kompetencer af dig:

  • Du har erfaring med mekanisk og el-teknisk fejlfinding på produktionsudstyr
  • Kendskab til PLC-PC styringer
  • Gode it-kompetencer
  • Du kan lide at arbejde selvstændigt
  • Du kan kommunikere på engelsk

Som person ser du dig selv som meget serviceminded, da du arbejder for dine kolleger i resten af virksomheden. Du er bevidst om din rolle i virksomheden og kender vigtigheden i det arbejde, som du udfører. Du er struktureret i din måde at arbejde på og har en stor kvalitets- og ordenssans, som er væsentlig for en vedligeholdelsesafdelings succes.


Derudover har du en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer, som du møder i dit arbejde. Du forstår både at trække på egen og kollegers viden i udfordrende situationer. Du er en person, som brænder for faglige udfordringer og samtidig søger at lære nye områder grundigt at kende, hvor du med dine faglige kompetencer kan gøre en forskel.

Yderligere information

Du får 23 kollegaer, der sikrer support og vedligehold i fabrikken med stor fokus på oppetid og at tekniske problemer elimineres med hurtig respons og med den rette kvalitet.

Der lægges stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder, og der tilbydes en lang række personalegoder, der er med til at styrke arbejdsglæde og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Du har indflydelse på planlægningen af din egen arbejdsdag og løser selvstændigt dine opgaver inden for aftalt tid og med fokus på driftssikkerhed og høj kvalitet.

Der er tale om en stilling på nathold.

Ansøgningfrist

Adecco håndterer rekrutteringen på vegne af Grundfos, hvorfor alle henvendelser skal rettes til konsulenter hos Adeccos Grundfos-team på tlf. 3838 1145.

Vi indkalder relevante kandidater løbende og forbeholder os mulighed for at indkalde kandidater, inden ansøgningsfristen udløber. 

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Adecco Grundfos-team

38381145
grundfos@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil