Spring menu over

Her kan du kickstarte din karriere som IT-udvikler hos NIRAS i Allerød

  • Job reference 4431480585

Del denne side på

Drømmer du om at blive professionel IT-udvikler i en organisation hvor dét du og dit team udvikler, er med til at sikre resten af forretningens succes? Har du noget kodeerfaring, og leder efter en rolle, hvor du både trænes og oplæres, så er her en unik mulighed hos NIRAS.

 

Vi søger passion og ambition, ikke nødvendigvis mange års erfaring

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder og du bliver en del af en kompetent og velstruktureret intern IT-organisation. Som udvikler træder du ind i en rolle, hvor du sammen med kolleger bl.a. sikrer, at NIRAS’ O365 webapplikationer bliver udviklet og tilrettet efter organisationens behov. Udviklernes opgave er at omsætte forretningens behov til funktionelelle og fremtidssikre løsninger i O365. Der udvikles i SharePoint On-line og JavaScript framework som eksempelvis React.js.

 

Kvalifikationer

Vi forventer at du har kendskab til og erfaring med grundlæggende kodearbejde og IT-udvikling. Kendskab til .Net eller JavaScript er også en forudsætning. Du kan med fordel være nyuddannet med praktisk erfaring fra studiejob eller lignende. Det kan også være, at du har en uddannelse med særligt stort fokus på kodning og har eksperimenteret meget med kodning privat. Måske har du tidligere stiftet bekendtskab med O365 SharePoint og Azure.
For at give dig den nødvendige ballast er der tilrettelagt et træningsprogram over flere måneder, der sikrer, at du bliver trænet og uddannet i alt, hvad der er værd at vide for at blive en kompetent udvikler. Uddannelsesprogrammet er udarbejdet i samarbejde med firmaet Readynez, som med deres unikke træningskoncepter har specialiseret sig i at skabe fremtidens IT-medarbejdere. Træning og uddannelse sker sideløbende med dit daglige arbejde i afdelingen. Du kan se en video om det spændende samarbejde med Readynez her: https://www.youtube.com/watch?v=nyX8944pV6Q

 

Du som person

Da du træder ind i en helt ny verden, forventer vi, at du har en helt naturlig nysgerrighed og en vilje til at lære nyt. Som udvikler, er det vigtigt, at du mestrer balancen mellem at være selvkørende og arbejde ihærdigt og omhyggeligt med konkrete projekter, og samtidig har en proaktiv tilgang i hverdagen og forstå vigtigheden af samarbejde i teams ud fra agile metoder. 

 

Din nye arbejdsplads

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder, og de bidrager til at løse nogle af de store samfundsudfordringer. Uanset om det er store infrastrukturprojekter, byggeri eller udviklingsbistand, har de fokus på at skabe bæredygtige løsninger. NIRAS indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.
Lyder dette job som en spændende mulighed for dig, kan du søge direkte her på siden. Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bach Lorenzen på 6038 9880.

 

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Marlene Louise Bach Lorenzen
Recruitment Consultant
60389880
marlene.lorenzen@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil