HR Administrator søges til et længerevarende vikariat

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2274215

HR Administrator søges til et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse

Er du analyserende og kan godt lide at arbejde selvstændig? Så er det måske dig vi søger til at arbejde som HR Administrator hos vores kunde i Tønder.

Virksomheden er global og familieejet. Som en strategisk innovativ partner udvikles sikkerhedsrelevante produkter, systemer og tjenester.

Din rolle

Du vil som HR Administrator udarbejde og kontrollere lønoplysninger. Koordinering af medarbejderhenvendelser og sygefravær er også en del af dine opgaver. Nogle medarbejder/ kolleger taler kun tysk eller engelsk. Derfor er det vigtig at du kommunikerer på dansk, engelsk og tysk i både skrift og tale. Derudover skal du udtrække data fra skatterådgivers portal til brug for henvendelser til medarbejder. Håndtering af skat og koordinering med DI ligger også i dine hænder. Der forventes, at du er god til Excel da du også kommer til at rapportere fra forskellige kilder og løse ad hoc analyser i Excel. Du er med andre ord med til at sikre en jævn proces af medarbejdernes løn og skatteprocedurer.

Dine evner og kompetencer

Det er vigtig at du har god sans for analyse og struktur. Derudover er det essentiel at du er erfaren indenfor HR administration (gerne fra en større organisation) samt er velholdende og detaljeorienteret. Du driver dine arbejdsopgaver selvstændig og proaktivt. Du har gode excel-kundskaber og gerne resten af office pakken. Det er en klar fordel hvis du har viden omkring skat og Dansk Industris overenskomst. Hvis du tidligere har arbejdet med ProMark og/ eller Visma HR and Learn ville det også give dig en klar fordel.

Vi tilbyder

Du bliver i første omgang ansat gennem Adecco A/S til overenskomstmæssige lønninger og pension. Vikariatet er med henblik på fastansættelse ved udgangen af året. Stillingen er fuldtid med mulighed for fleksible arbejdstider.

Interesseret?

Kan du se dig selv i ovenstående og har du lyst til at være tilknyttet en af Danmarks største formidler af vikar- og rekrutteringsløsninger, så vedhæft gerne dit personlige CV via ”Ansøg”-knappen. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Malin Wegner på tlf.: 38381119