HR- og rekrutteringspraktikant

  • Job reference
    4209208263

Du er i gang med den sidste del af din uddannelse og brænder for at arbejde med mennesker indenfor HR og rekruttering.
Adecco A/S arbejder for at skabe det perfekte match for en stor del af Nordjyllands virksomheder, og vi mangler en praktikant som vil med os på denne rejse. Har du lyst til at opleve kernen af rekrutteringsverdenen. Ved at være Adeccos praktikant i efteråret 2020, vil du både få praktisk erfaring samt en bred indsigt i HR opgaver i en global virksomhed.

Arbejdsopgaver

Som praktikant ved Adecco A/S vil du kunne tilegne dig en dyb og værdifuld indsigt i HR- og rekrutteringsopgaver. Vi har mange års erfaring med at have praktikanter og laver et skræddersyet praktikforløb, hvor der er mulighed for at fordybe sig og have frihed under ansvar. Den daglige gang foregår på kontoret i Aalborg, hvor man sidder med selvstændige opgaver inden for rekruttering, registreringer samt screening. De konkrete opgaver vil bl.a. være:

  • Opstilling af jobannoncer
  • Search og screening af kandidater
  • Afholdelse af samtaler
  • Indtastning af kandidatprofiler i vores it-systemer
  • Administrativt arbejde I forbindelse med kandidater og rekrutteringer
  • Mail-og telefonkorrespondance med både kunder og kandidater
  • Ad Hoc opgaver

Kvalifikationer

Som praktikant ved Adecco A/S forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, er nysgerrig, proaktiv og struktureret, samt kan fastholde et højt serviceniveau, da hverdagen til tider kan være præget af travlhed med mange dag til dag opgaveløsninger. Du skal have let ved, at sætte dig ind i nye IT systemer og kan beherske dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Vi ser gerne at man har en naturlig interesse i HR og rekruttering og at man er i gang med en videregående uddannelse inden for området. 

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber

Man vil indgå i et team med en stærk fællesskabsfølelse og højt humør, både arbejdsmæssigt og socialt. Vi ser derfor at du er udadvendt som person og har lyst til at bidrage til vores fælles kultur, da god kemi og arbejdsglæde er afgørende for gode resultater. 

Sprog
{Language}

Vi tilbyder

Adecco A/S er verdens største HR-partner og rekrutteringsvirksomhed. Vi tilbyder specialiserede personaleløsninger i form af fleksible bemandingsløsninger, rekruttering til faste stillinger og outplacement. Vores fornemmeste opgave er at lytte og imødekomme ønsker og forventninger uafhængigt af, om der tale om en kunde eller en kandidat.

Arbejdstid og periode:
Vi søger en praktikant til efteråret 2020. Vi ser helst, at perioden strækker sig over i minimum 4 måneder og gerne 37 timer ugentligt i tidsrummet 8.00 til 16.00 med mulighed for en fleksibel arbejdstid der tilrettelægges efter studieaktiviteter. 

    

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco Aalborg

Kontaktoplysninger
Henrik Ankerstjerne
Senior Onsite Specialist
3838 7030
aalborg@adecco.dk