Spring menu over

HR Praktikant til Adecco i Aalborg

  • Job reference 136986

Del denne side på

Er du nysgerrig på HR og rekruttering, og vil du have en fod indenfor branchen, allerede mens du studerer? Så grib muligheden og kom i praktik hos Adecco – én af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

Du vil blive en del af vores team i Aalborg, som hver dag forbinder kunder og kandidater. Du får hurtigt ansvar og bliver en vigtig del af teamet. Din læringskurve bliver stejl, og du får en masse nye kompetencer til dit CV. Praktikperioden er i efteråret 2023.

Som praktikant får du ansvar for at matche kandidater til kunder og have den indledende dialog med kandidater – indenfor industri- og kontorområdet. Du får en grundig oplæring i at searche og screene kandidater, indhente dokumenter, skrive kandidatpræsentationer samt trække referencer hos tidligere arbejdsgivere. Derudover får du ansvar for en række administrative ad hoc-opgaver, herunder vedligeholdelse af vores kandidatdatabase.

Som person er du selvstændig, udadvendt og god til at sætte ting i gang. Du er struktureret, nyder at tale med mennesker og er sulten på at blive klogere på HR og rekruttering. Måske har du tidligere arbejdet i servicefaget og forstår at møde mennesker, der hvor de er. Du trives med at have snuden i sporet, sikre kvalitet i dit arbejde samt have en supporterende rolle til dine kollegaer. Derudover har du let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og kan dansk og engelsk på flydende niveau.

Kan du se dig selv i en kultur, hvor:

  • Din passion og dit engagement vægtes lige så højt som dine faglige kvalifikationer?
  • Dine kollegaer spørger interesserede ind til, hvad du har lavet i weekenden?
  • Du, som en del af teamet, arbejder dedikeret og målrettet med at nå i mål med dine arbejdsopgaver, mens der samtidig er plads til at have det sjovt?

Det lavpraktiske:
Praktikforløbet løber fra august 2023 og er ulønnet. Du vil have din daglige gang på Adeccos kontor i Aalborg på Gasværksvej 30C. Arbejdstiden er mandag-fredag kl. 8-16, men man skal forvente at have en ugentlig kundeservicevagt fra kl. 06-08. Du vil den dag have fri kl. 14.00. Arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt, så det harmonerer med studieaktiviteter eller studiejob. Vi har minimum en arbejdsdag om måneden i Aarhus, hvor vores kollegaer holder til.

Vi forventer at du kan være i praktik i minimum 4 måneder.

Ansøgning og spørgsmål
Lyder det som noget for dig? Ansøg ved at sende os dit CV og en motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål kan du kontakte Vilde Nord på tlf. 38381201 eller mail Vilde.Nord@adecco.dk eller Randa Azzam på tlf. 38381138 eller mail Randa.Azzam@adecco.dk

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs meget mere om Adecco A/S på vores hjemmeside

Mere information

Vælg brugerprofil