Spring menu over

IKEA søger efter pakkere og gaffeltruckførere til natarbejde på deltid

 • Job reference 4399294245

Del denne side på

Leder du efter et job hvor du får muligheden for at arbejde med lager, logistik i et multikulturelt team, der komplimenterer hinanden?

Så er jeg godt nok glad for at du har trykket på det her job. Adecco søger efter kandidater der kan se sig selv arbejde indenfor lager, og logistikbranchen hvor service, stabilitet og ansvar er nøgleord for at få en god arbejdsdag. Grundet den multikulturelle organisationsstruktur som har til formål at få alle til at føle sig velkommende, skal det forventes at det primære anvendte sprog internt, er engelsk.


IKEA har to forskellige lokationer i Storkøbenhavn som vi søger medarbejdere til. De to ligger i hhv. Brøndby og Høje Taastrup. Begge lokationer er opdelt i forskellige afdelinger, med forskellige ansvarsområder.


Vi leder efter to profiltyper.


Pluk og pak (Høje Taastrup Arbejdstid 02.00-10.00)
Denne stilling kræver at du er klar til fysisk krævende arbejde, hvor du skal være hurtig på fødderne for at levere et godt resultat. Du skal bevæge dig fra station til station og indsamle online ordrer og klargøre dem til afsendelse til kunden. Når du har pakket ordren, overtager truckførerne og chaufførerne og får dem fremsendt. Hvis behovet er der, kan det være du skal pakke ordrer til andre IKEA-varehuse hvis nogle specifikke vare er i lav beholdning, så IKEA kan sikre at deres lager er altid, kan tilbyde deres besøgende kunder lige hvad de mangler.

Gaffeltruckførere (Brøndby, 22.00-06.00)
Din primære opgave som truckfører er at pakke varer på IKEAs centrallager. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med truckkørsel eller brug af stabler, fordi arbejdet kræver præcision og at du er tryg ved at arbejde med varer i højden. Vi ser gerne at du har erfaring udover dit truckcertifikat-kursus.
Jobbet er ikke alene et truckjob, men du skal være forberedt på en række mere fysiske opgaver, såsom ompakning af varer og paller

 

      Om dig:

 • Du trives med rutinepræget arbejdsopgaver.
 • Du er klar til et arbejde, på stabler eller løber.
 • Du kan tale og forstå enten dansk eller engelsk.
 • Do trives i et arbejdsmiljø hvor alle føler sig velkomne uanset baggrund.

  Hvad Adecco tilbyder:
 • Muligheder for at udvikle dine egen evner og kompetencer indenfor logistik, med udviklingsmuligheder både indenfor og udenfor IKEA’s vægge.
 • Et resultatorienteret arbejdsmiljø
 • En arbejdsplads hvor selvstændig og at tage ansvar bliver belønnet.
 • En stærk team spirit hvor socialisering mellem kollegaer er højtprioriteret.


Interesseret?

Vi anbefaler alle kvalificeret ansøgere om at søge I dag! BEMÆRK at du gerne må notere hvilken af de to stillinger du er mest interesseret i, i din ansøgning og vedhæfte i dit CV om du har gaffeltruckcertifikat eller ej. Ved spørgsmål sidder Karolina Kujawa klar på 38381100 mellem 09.00-15.00. 

   

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Andreas Holm
Staffing Consultant
38381132

Mere information

Vælg brugerprofil