Spring menu over

Industritekniker søges til et længerevarende vikariat i Tønder

  • Job reference 82866

Del denne side på

Motiveres du af fokus på kvalitet samt personlig og faglig dygtighed hos dine kollegaer, så er det dig, vi søger!

Du skal gerne have en uddannelse som industritekniker eller en tilsvarende baggrund inden for industri, mekanik og teknik. Det er meget vigtigt at du er mødestabil og har en positiv indstilling. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt og være vandt til at tage ansvar. Du skal kunne læse, skrive og forstå dansk.

Arbejdsopgaver indebær primært bearbejdning af aluminium. Du skal gerne medbringe erfaring indenfor det område.

Virksomhed arbejder indenfor aluminiumbranchen og er indstillet på at give en god oplæring, i forhold til den erfaring/ uddannelse du har med i bagagen.

Lidt praktisk

  • Opstart: hurtigst muligt efter aftale
  • Varighed: 2 måneder, med mulighed til forlængelse
  • Løn efter gældende overenskomst

Vi tilbyder

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere.

Hos vores kunde vil du som vikar være del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.

Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt, hvorfor vi løbende indkalder til samtale.

Har overstående vakt din interesse?

Så bedes søge stillingen via linket. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Malin Wegner på +45 3838 1119 eller på e-mail malin.wegner@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil