Spring menu over

Initiativrig sælger med lyst til lokal salgsudvikling

 • Job reference 4437979150

Del denne side på

Arbejdsopgaver

Vær den lokale ildsjæl, hvor dine idéer og salgsinitiativer præger foreningens udvikling. Som Sælger hos Odder Antenneforening arbejder du direkte med eksisterende og potentielle kunder, når de træder ind i butikken og via dit opsøgende salg til borgere i Odder og omegn.
Din fornemmeste opgave bliver at rådgive kunderne via telefonen, samt lave opsøgende salg af internet og/eller TV-løsninger.

Desuden får du ansvar for:

 • Ordrebehandling og registrering via IT-systemet Panther Admin. (kendskab til Panther Admin er ikke et krav)
 • Supportere kunder i forbindelse med internet, WIFI og TV-modtagelse (på brugerniveau).
 • Markedsføringstiltag og SoMe i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.
 • At vi er til stede på messer, udstillinger, shopping events mv. i Odder Antenneforenings dækningsområde.

  Udover at yde en god service og hjælp til eksisterende kunder, bliver en af dine kerneopgaver at udvide kendskabet til os hos potentielt nye kunder, så flere får glæde og gavn af vores løsninger. 
   

Det gode match

Du bliver en del af en forening med en uformel kultur og en flad struktur. Så vi ser gerne, at du trives i et job, hvor humoren til tider er lige så sort som kaffen. Det er vigtigt, at det er sjovt at gå på arbejde. Der er et tæt sammenhold, og det har du lyst til at bidrage til. 

 

Derudover forventer vi, at: 

 • Du har erfaring med salg, gerne over telefonen.
 • Du har IT-snilde og lyst til at hjælpe kunderne med diverse problemstillinger.
 • Du er idérig og ser muligheder i, hvordan foreningen forbliver en foretrukken leverandør i lokalområdet.
 • Du vil arbejde hands-on med markedsføringstiltag og udarbejdelse af salgsmateriale.

  Vi forventer ikke, at du har erfaring fra branchen, men at du har gode forudsætninger for hurtigt at sætte dig ind i foreningens services og formidle det til de private forbrugere.
 

Vi leverer hele pakken

Odder Antenneforening er en etableret forening med fokus på vores kunder. Formålet med foreningen er at sikre, at borgere i Odder Antenneforenings dækningsområde har adgang til gode løsninger indenfor internet og TV. Da det er en forening, er formålet i sig selv ikke at tjene penge på kunderne, og alt overskud går derfor til at udbygge virksomhedens net og rækkevidde ud til kunderne. Du vil derfor også opleve at kunne tilbyde kunderne hurtig og effektiv teknisk support fra teknikere, der gerne besøger kunderne. 

Stillingen er normeret til 37 timer. Butikkens åbningstider mandag og torsdag kl. 14.00 – 17.00 samt tirsdag og onsdag kl. 10.00 – 14.00, hvor du skal være til stede i butikken. Din øvrige arbejdstid strukturerer du selv, og der er her mulighed for at arbejde hjemmefra. 

Sådan søger du:
Adecco varetager rekrutteringen på vegne af Odder Antenneforening. Vi kalder løbende til samtale, så søg allerede nu stillingen via linket her på siden. Vi skal kun bruge dit CV og et par linjer om din motivation for at søge stillingen. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår af annoncen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist & Faglig Ansvarlig hos Adecco, Janni Remon Gammelholm på mobil +45 28251416. 

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Janni Remon GammelholmMere information

Vælg brugerprofil