Spring menu over

IT-talent med stor dataforståelse, konsulentgen og forretningsforståelse søges til job som BI-udvikler til NIRAS i Allerød

  • Job reference 4431441952

Del denne side på

Er du nyuddannet, er en superbruger i Excel og har du en passion for at arbejde med store mængder data? Så har du her muligheden for at kickstarte din karriere.

 

NIRAS søger en Business Intelligence-udvikler, som skal agere sparringspartner på alle deres projekter, hvilket indebærer formidling og visualisering af data via dashboards. En stor del af udviklingen foregår i Power BI. Der er ikke et specifikt krav til uddannelse – det er vigtigst, at du har erfaring og er passioneret omkring data og formidling heraf. Det kunne fx være en uddannelse inden for finans, matematik eller data science.

Sideløbende med dit daglige arbejde hos NIRAS tilknyttes du et uddannelsesforløb, som bliver skræddersyet til netop denne stilling. Dette foregår gennem deres samarbejdspartner Readynez, og som har specialiseret sig i at udvikle unikke træningskoncepter inden for IT.

Du kan se en video om forløbet og mulighederne igennem træning hos Readynez her: https://www.youtube.com/watch?v=nyX8944pV6Q

 

   

Din profil

Vi forventer, at du er en superbruger i Excel, og at du lynhurtigt kan sætte dig ind i store mængder data - herunder erfaring med at håndtere større datamængder i pivottabeller. Matematisk forståelse er derfor en forudsætning. Ydermere er det en klar fordel, hvis du har VBA- eller anden kodeerfaring.

NIRAS arbejder projektbaseret og det er vigtigt, at du som BI-udvikler forstår de forskellige behov for data, som hvert projekt har. Det kan derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med projekter – det kunne fx være gennem et studiejob. Via dit studiejob har du højst sandsynligt også fået interesse for arbejdet med større mængder data og Business Intelligence.

Du skal have flair for at formidle og gøre større mængder data brugervenligt, da det skal præsenteres på dashboards for projektdeltagerne, som ikke nødvendigvis har samme forståelse for data. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor samarbejdet på tværs af teams er afgørende. Du skal derfor kunne trives i en rolle, hvor kommunikation med stakeholders bliver en stor del af din hverdag. 

 

   

Om NIRAS

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder, og de bidrager til at løse nogle af de store samfundsudfordringer. Uanset om det er store infrastrukturprojekter, byggeri eller udviklingsbistand, har de fokus på at skabe bæredygtige løsninger. NIRAS indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

 

Ansættelse og spørgsmål

Vi indkalder løbende til samtale på Adeccos hovedkontor på Frederiksberg. Har du nogle spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Marlene Lorenzen på 6038 9880.

 

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Marlene Louise Bach Lorenzen
Recruitment Consultant
60389880
marlene.lorenzen@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil