Spring menu over

Kørende tekniker til Grundfos i Jylland og på Fyn

  • Job reference 4433474761

Del denne side på

Har du en uddannelse inden for el-teknik og/eller mekanik, og er du vant til at arbejde med vedligehold og fejlfinding på både elektriske og mekaniske systemer? Har du desuden erfaring med hydrauliske komponenter, herunder pumper og ventiler, og kan du træffe selvstændige beslutninger - Så er det lige dig vi søger.

Du tilbydes her en alsidig og udfordrende rolle med stor grad af frihed under ansvar og fleksibilitet. Du vil selvstændigt styre egen tid og ressourcer. Dine servicesager som koordineres i samarbejde med back-office, vil med udgangspunkt fra eget hjem være fordelt over Jylland og Fyn. Du vil selv få ansvaret for, at opgaven bliver færdiggjort og overdraget til rette vedkommende på behørig vis, og at gældende retningslinjer inden for sikkerhed bliver overholdt.

GRUNDFOS er en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi. Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Hos Grundfos vil du opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op. Vi lægger stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder, og der tilbydes en lang række personalegoder, som er med til at styrke arbejdsglæden og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Jobbet

Som kørende tekniker for Grundfos’ serviceafdeling i Bjerringbro vil du indgå i et team af 15 personer og du vil få en bred pallette af arbejdsopgaver, der dækker over:

  • Opstart & indregulering, ombygning, vedligeholdelse og reparation af dræn- og spildevandspumpeanlæg hos vores kunder
  • Ordrehåndtering i SAP og via App’s på iPad

Kvalifikationer

Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du kunne være uddannet elektromekaniker (elektrotekniker), automatiktekniker, elektriker eller lignende. Det er en fordel hvis du har erfaring med styringer, elinstallationer, hydrauliske komponenter og anlæg samt fejlfinding. Du har hænderne godt skruet på, og du har en god teknisk forståelse. Vi ser desuden gerne, at du ikke lader dig skræmme af IT-systemer, da vi i kun stigende grad udnytter computer, pc-tools og iPads i det daglige arbejde. Erfaring med SAP/CRM og kendskab til MS Word og Excel vil også være en fordel.

Som person forventer, at du er:

  • struktureret
  • serviceorienteret
  • tager ejerskab for dine ansvarsområder og forretningen
  • initiativrig
  • selvkørende og formår at tænke ud af boksen
  • kan arbejde selvstændigt
  • kommercielt indstillet, og kan identificere potentielt mersalg under servicebesøg hos kunder

Der stilles en servicebil (Mercedes Sprinter) til rådighed med kran, værktøj, udstyr, arbejdstøj, mobiltelefon, iPad samt computer.
Vi ser frem til at høre fra dig! 

Ansøgning

Adecco varetager rekrutteringsprocessen for Grundfos A/S.

Adecco afholder løbende samtaler, så send derfor ansøgning og CV hurtigst muligt.

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Amalie Christensen på tlf: 3838 1134.


Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Amalie Christensen
Staffing and recruitment Specialist
3838 1134

Mere information

Vælg brugerprofil