Spring menu over

Kok eller cater? Få et fleksibelt job med dagvagter og undgå de sene arbejdsdage

  • Job reference 104692

Del denne side på

Her hos Adecco har vi kantiner som åbner og starter i de tidlige morgentimer. Oftest ligger arbejdstiden mellem klokken 06.00 og 16.00 og med mulighed for at arbejde alt fra 8 timer til 37 timer om ugen.

Det er dejligt når arbejdstiderne er gode, men det er også vigtig at lønnen er god. Med en konkurrencedygtig løn på 170 kr. timen, er der også mulighed for at gøre timerne efter arbejde spændende og sjove sammen med venner eller familie.

Kan det blive bedre? Ja. Du får muligheden for at slippe kreativiteten løs og skal som oftest selv kunne tage stilling og diagere dig selv rundt i køkkenet.

Det er muligt at arbejde lokalt, men det er også muligt at tage en lokation, som er længere væk. Da vi har flere lokationer rundt i Danmark, kan det sagtens lade sig gøre at arbejde i flere dele af landet men stadig for os, som din primære arbejdsgiver.

Hvad følger med jobbet.
- Min. 170 kr./timen i løn.
- Tid sammen med venner og familie.
- Fleksibilitet og erfaring
- Overenskomst med feriepenge

Dine kvalifikationer.
- Mere end 2 års erhvervserfaring fra køkken som ufaglært.
- Relevant uddannelse, som cater eller kok eks.
- Er glad, udadvendt og klar på at møde nye mennesker.
- Klar på at springe til, hvis vagter opstår.

Vil du gerne høre mere?
Du er altid velkommen til at ringe til Lasse Jensen på 3838 1250, hvis der skulle opstå spørgsmål i anledning af din ansøgning til stillingen her. Når du søger jobbet, vil du blive bedt om at svare på et par spørgsmål. Vi beder først om CV og evt. referencer senere i processen.

Vælg brugerprofil