Spring menu over

Kok til Gastronomiets varme køkken – Fokus på kvalitet og gode råvarer

  • Job reference 84328

Del denne side på

Er du vores nye kok?

- Arbejder du i dag som kok?

- Vil du være en del af et bæredygtigt køkken?

- Vil du være en del af et team med godt humør, gode arbejdstider og -vilkår?

- Vil du arbejde med smag, råvarer i sæson, egenproduktion og udvikling?

Nu har du muligheden for at være med til at arbejde med lækre frokostretter i et succesfuldt cateringfirma, hvor bæredygtighed, sæsonfriske råvarer, hjemmelavede produkter, direkte samarbejder med danske landmænd og gode kollegaer er i fokus!

Du elsker at have travlt i hverdagen og fri i weekenden

Du synes, at det er inspirerende at arbejde i et team med dygtige kollegaer, du elsker at have travlt og lægger samtidig vægt på at være grundig – også når det går stærkt.

Du har en interesse for mad og har sikkert allerede prøvet at arbejde i et større køkken. Du kommer til at lave mad i tæt samarbejde med det øvrige team og i løbet af en dag kommer du til at arbejde med varierede opgaver i køkkenet og ikke to dage er ens.

Køkkenet er kun åbent på hverdage, så du har fri på helligdage og i weekenderne

Du bliver en del af en spændende innovativ arbejdsplads.

Hos Gastronomiet bliver du en del af en succesfuld cateringvirksomhed, hvor vi hver dag knokler for at være de bedste på vores felt. Vi har stor succes med vores bæredygtige tilgang og vi får hovedparten af vores grøntsager direkte fra små danske landbrug og producenter.

Vi elsker at udvikle, vi går op i både kvalitet, danske råvarer og økologi. Vi laver gerne alt selv fra bunden, har rygeovn, pålægsproduktion og dyrker egne urter, både på friland og vertikalt. Vi har avanceret udstyr i køkkenet, så kokkene har tid til at smage til og vælge den rette tilberedning, selvom vi laver frokost til mange mennesker hver dag.

Vi har et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, vi spiser morgenmad og frokost sammen, vi tager på ture sammen også til udlandet. Ligesom vores kunder er branchens mest loyale, så bliver vores medarbejdere også hos os i mange år og flere har været med fra starten. Du får:

• Et spændende job, gode kollegaer og et miljø med en god atmosfære.

• God løn samt pensionsordning med sundhedsforsikring.

• Arbejdstid fra kl. 05.30 til 14.00 mandag til torsdag og kl. 05.30 til kl. 11.00 om fredagen.

Vi tænker, at du

• Er kok og har erfaring fra det varme parti i restaurant, større kantine eller cateringfirma.

• Kan lide at være med til nyudvikling, er stabil, ansvarsfuld og trives med at have travlt.

• Kan dit grundhåndværk og har en kærlighed for gastronomi, dejlig mad og god smag.

• Sætter pris på at være en del af et engageret team, hvor nytænkning og friske råvarer er i højsædet.

Vi vil gerne høre fra dig

Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Gastronomiet så send dit CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Recruitment Manager, Sara Åkerström, E: Sara.aakerstroem@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil