Spring menu over

Kommerciel chef med direktørpotentiale

  • Job reference 115002

Del denne side på

Om virksomheden

MIFApladen er en familieejet virksomhed med stærke værdier der rummer kvalitet, service og bæredygtighed. MIFApladen er en del af MIFAgruppen der bl.a. favner VTI og NORTO.

Virksomheden er placeret i Vinderup, hvor de producerer individuelt tilpassede træelementer af høj kvalitet samt kundetilpassede køkkener. Som en del af det høje serviceniveau leverer MIFApladen deres produkter til slutkunden med egne chauffører.

Om rollen som kommerciel chef

Som kommerciel chef vil du få det overordnede ansvar for at fastlægge og udvikle virksomhedens kommercielle strategi indenfor salg af træplader, træmøbler og køkkener. Som et led i denne proces skal nye salgskanaler afsøges, salgspipeline udvikles og KPI’er fastsættes.

Virksomheden har oplevet en markant vækst indenfor deres online salg og der ønskes nu et strategisk fokus på denne salgsplatform samt videreudvikling af eksisterende potentiale via andre salgskanaler.

Du vil i det daglige skulle stå i spidsen for et mindre, sammentømret team på seks ansatte bestående af ansatte i produktion og administration og have ansvaret for nyansættelser. Idet der ønskes et strategisk fokus på virksomhedens online tilstedeværelse, er der for nuværende et ønske om at ansætte en online specialist, der skal indgå som en del af det eksisterende team.

Det er et ønske fra virksomhedens side, at den rette kandidat på sigt kan indgå som direktør for virksomheden, hvorfor et langsigtet perspektiv på virksomhedens drift og udvikling er væsentlig.

Din profil

For at opnå succes i rollen som kommerciel chef vil erfaring med salgsudvikling være essentiel. Forståelse for og erfaring med e-commerce og digital markedsføring som væsentlige salgskanaler er et krav, idet der er et strategisk ønske om styrkelse af dette forretningsområde.

Du vil formentlig komme med erfaring indenfor salgsudvikling og personaleledelse og har et ønske om at udvikle dig i din ledelsesrolle og stå i spidsen for en mindre, velkonsolideret virksomhed med stærke værdier.

Din personlige profil vil være rundet af et stærkt iværksætter-gen, der formår at spotte nye muligheder i markedet, mens du som leder sikrer dig, du har dit team med. Du har gennemslagskraft og et strategisk blik på forretningsudvikling.

Hvad du tilbydes

  • Muligheden for strategisk udvikling af en sund, velrenommeret forretning med et stærkt team bag dig.
  • Med den rette profil vil der på sigt være mulighed for at indtræde som direktør og knytte stærkere bånd til VTI.
  • En lønpakke der matcher din anciennitet og kvalifikationer.
  • Der vil være en vis fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsdage

Er du den rette profil?

Da modtager vi gerne dit motiverede CV og ansøgning hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Morten Thomsen på tlf.: 31 36 56 25. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger. Når rette kandidat er fundet, afsluttes processen.

Mere information

Vælg brugerprofil