Kunde- og Salgssupporter søges til Timik ApS i Odense

  • Job reference
    4177836031

Elsker du at yde en god kundeservice og har du tidligere siddet med salgssupport? Besidder du entreprenør ånd, hvor du motiveres af at være med til at lægge brikkerne, hvor intet er givet på forhånd?Så er det dig vi søger som Timik ApS nye Kunde- og Salgssupporter. Som Kunde- og Salgssupporter bliver du en del af Timik's team, hvilket indebærer servicering af kunderne og support til sælgerne. Du er virksomhedens stemme udadtil og din indsats spiller derfor en stor rolle for virksomhedens image og kundeoplevelsen.

Du vil komme ind den danske afdeling som er i en vækst-fase og du vil derfor være med til, at forme virksomheden og dens fremtid.

Dine primære arbejdsopgaver er servicering af kunderne via telefon og mail, hvor du skal hjælpe dem med at finde den bedste løsning på deres henvendelse. Samtidig skal du yde support til sælgerne og service-teknikeren i form af tilbudsgivning og ordrebehandling. Dertil vil der være diverse ad-hoc opgaver.

 

Om dig:

Vi ønsker at du har en relevant kontoruddannelse, og har stærke IT kundskaber særligt med Excel og system-håndtering. Det er ikke et krav at du har kendskab til branchen, men du skal have erfaring med salg, kundekontakt og support. Desuden skal du beherske dansk og engelsk i skrift og tale, hvor kendskab til norsk og svensk er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du er selvtænkende, struktureret og ser muligheder frem for begrænsninger. Du har en stærk gennemslagskraft, og entreprenør ånd hvor din entusiasme kommer til at skinne igennem. Du trives i en hverdag hvor det kan gå stærkt med håndtering af mange opgaver på samme tid. Samtidig med der kan være dage med administrative opgaver, hvorfor det er vigtigt du trives i et omskifteligt arbejdsmiljø. Du har selvdisciplin og trives i en selvstændig rolle.

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Du tilbydes:

Du bliver en del af et team på 7 personer, som med tiden skal blive større. Der er højt til loftet med en flad struktur, hvor du vil være tæt på din CEO. En selvstændig stilling med frihed under ansvar, i en virksomhed i rivende vækst. Der er fokus på at udvikle ikke kun virksomheden, men i særdeleshed den enkelte medarbejder. Attraktiv lønpakke efter kvalifikationer og pensionsordning. 

 

Sprog
{Language}

Sådan ansøger du:

Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Timik ApS så ansøg via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales & HR Consultant Daniel Drøhse på daniel.drohse@adecco.dk. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Timik ApS


Timik Group er en nordisk medico virksomhed, der forhandler medicinsk udstyr til behandling og diagnosticering af kroniske sygdomme; samt avanceret udstyr indenfor sportsmedicin, fitness og rehabilitering. Timik Group har hovedsæde i Sverige og derudover afdelinger i Norge, Finland og Danmark. Mens vores distribution er regional, henter vi innovative behandlingsteknologier på global basis.

Kontaktoplysninger
Daniel Drøhse
Sales & HR Consultant
38381152
daniel.drohse@adecco.dk