Lager og servicemedarbejder til nyt site i Fredericia

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2274968

Er du serviceminded med stort S? Kender du til vigtigheden i høj kvalitet? Har du truckcertifikat? Kan du udfører montageopgaver? Og samtidigt er du en dygtig lagermedarbejder? Så er det dig vi lige står og mangler.

Din rolle

Du bliver ansat på et nyetableret site. Alle arbejdsprocedure og retningslinjer vil være nye – derfor er det vigtigt at du er omstillingsparat. Du kommer til at beskæftige dig med alt fra varemodtagelse, lettere montageopgaver, til håndtering af serviceopgaver. Du er vant til at arbejde med et lagerstyrringssystem. Du er omhyggelig i forhold til kvaliteten på dit eget og andres arbejde. Varen skal færdig monteres. Du ved at din og dine kollegaer sikkerhed er vigtigt. Du har sans for de vigtige detaljer, som skal medføre en yderst tilfreds kunde. Du skal kunne læse, skrive samt tale engelsk. Det er vigtigt at du kan og vil samarbejde med andre. Da vi er i gang med at sammensætte det bedste team – vi skal bruge 5 fastemedarbejdere samt 4 vikarer.

Hvorfor vælge os 

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for DB Schenker er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere.  

Hos DB Schenker vil du som vikar være del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.  

Derudover tilbyder DB Schenker attraktive løn- og arbejdsforhold.  

Stillingerne er med tiltrædelse snarest og vi regner med at du bliver fast ansat, hvis du er den rette kandidat. Har overstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Adecco Onsite på telefon 3838 7070