Spring menu over

Lagermedarbejder til aftenhold i Warehouse hos FUJIFILM Diosynth Biotechnologies Denmark

 • Job reference 114186

Del denne side på

Har du erfaring med Warehouse fra GMP-miljø, og kunne du tænke dig at være del af en virksomhed i rivende udvikling? Så er denne mulighed måske lige noget for dig!

Om stillingen
FUJIFILM Diosynth Biotechnologies søger nye kollegaer til deres lager i Hillerød med solid lagererfaring, helst inden for biotek, medicinal- eller tilsvarende branche. Opgaverne består af varemodtagelse, registrering i SAP, klargøring af varer til produktionen og pakning, samt forsendelse af varer og prøver fra sitet. Man ville skulle på daglig basis mestre kommunikation internt såvel som eksternt samt tilsikring af at alle GMP-procedurer overholdes.

Om teamet
Lige nu er der mulighed for at blive en del af teamet på aftenhold, bestående af 13 fagligt dygtige kolleger. Teamet sikrer en rettidig og korrekt udførelse af alle lager-aktiviteter i henhold til GMP. Arbejdstiderne er fastlagte og vil være følgende:
Mandag til torsdag fra klokken 14:45-23:45.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har:

 • Fuld GDP-forståelse med en solid GMP-viden,
 • Erfaring indenfor lager og gerne med både varemodtagelse og forsendelse,
 • Kendskab til IATA og ADR,
 • Et truckcertifikat, som du har anvendt aktivt i tidligere stillinger og du skal kunne køre med stabler, og smalgangtruck,
 • Flair for IT, skannere og lagersystemer, gerne erfaring med SAP,
 • En god portion nysgerrighed og lyst til hele tiden at udfordre for at forbedre produktionens processer,
 • Lyst til at lære nyt og være opsøgende,
 • Et stærkt servicegen og er løsningsorienteret både over for kollegaer og interne samarbejdspartnere,
 • Overblikket i pressede situationer, og er i stand til at prioritere egne opgaver og nå dine deadlines, uden at gå på kompromis med kvaliteten,
 • Stærke og flydende kommunikationsevner på engelsk samt dansk.

Personlige færdigheder
Du er positiv, ligetil, imødekommende og forstår vigtigheden af godt teamwork. Endvidere besidder du som person beslutsomhed og en høj tolerance. Du arbejder godt og ansvarsfuldt selv i et hektisk miljø og ser løsninger frem for problemer. Du er god til at danne dig et overblik, kan identificere problemer og er i stand til at løse dem selvstændigt, hvis nødvendigt og du er mødestabil.

Du tilbydes:
Et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på karriereudvikling, hvor multikulturelle teams fra hele verden stræber efter de bedst mulige driftsmæssige resultater. Vi har kantineordning, motionsrum, adgang til fysioterapi og en attraktiv løn-, pensions- og bonus ordning. Derudover tilbyder vi en sund og røgfri arbejdsplads på vores site i Hillerød.

Din ansøgning
Lyder som det som noget for dig? Så vil vi opfordre dig til at sende dit CV, og motivation i form af en målrettet ansøgning for stillingen hurtigst muligt. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, og annoncen bliver taget ned så snart, vi har besat stillingerne. Tiltrædelse i begge stillinger vil være snarest muligt.
Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så skulle du have spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Staffing & Recruitment Consultant, Louise Dahl Belka på telefonnummer: 38 38 11 68.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Vælg brugerprofil