Lægeskretær i hele Danmark

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2275324

Lægesekretær søges

Vi søger dig, som er uddannet lægesekretær og dig som kunne tænke sig at arbejde i lægepraksis eller på sygehus. Vi kan tilbyde kortere og længerevarende vikariater, som i nogle tilfælde leder til fastansættelse. Vi søger i hele Danmark.

Vi er specialiseret i arbejdet med sundhedsfagligt personale og kan tilbyde arbejde inden for mange forskellige specialer.

Du vil som lægesekretær for Adecco Medical arbejde ude hos kunden, enten i lægepraksis eller på sygehusafdeling. Arbejdstiden foregår typisk i dagtimer på hverdage. Der anvendes oftest følgende systemer: Novax, XMO, MedWin, Clinea, EPJ, Cosmic & SP. Det er en fordel hvis du har erfaring i det system kunden efterspørger.

Som vores nye medarbejder vil du være repræsentant for Adecco og have ansvar for en god dialog med de kunder vi booker dig til.

Du får mest succes i din ansættelse, når du udviser initiativ og er serviceminded. Vi glæder os til, at arbejde sammen med dig, der trives med selvstændighed og udviser fleksibilitet ift. vagtdækning.

I dit samarbejde med Adecco Medical er der en gensidig forventning om hjælpsomhed og motivation for at yde en god indsats.

Når andre beskriver dig, siger de oftest at ”du er imødekommende” og ”du har styr på dit arbejde”.

Vi tilbyder sparring og tæt samarbejde med din tilknyttede konsulent i Adecco. Desuden tilbyder vi attraktiv løn og udbetaling hver 14. dag.

Har ovenstående vakt din interesse så klik ind på vore hjemmeside www.adecco.dk og opret din profil – du er også velkommen til at kontakte Jane Hvidsten på tlf. 3838 1391

Adecco Group er Verdens største leverandør af HR-ydelser, herunder bemandings- og vikarløsninger. Adecco Medical varetager opgaverne indenfor social- og sundhedsområdet og har igennem efterhånden mange år leveret sundhedsvikarer til såvel plejecentre i kommunerne som til sundhedsvæsenet. Hertil kommer opgaver med borgere i eget hjem med forskellige hjælpebehov, herunder bl.a. borgere med et kombineret behov for pleje, praktisk hjælp og respiratorisk overvågning. Den store specialisterfaring, som Adecco Medical besidder relaterer sig til såvel voksensager som børnesager.