Logistikmedarbejder med flair for IT og planlægning - Aarhus

  • Job reference
    4386318923

Trives du i en hektisk hverdag med en stor kontaktflade og koordinering af forskellige opgaver. Er du serviceminded både over for interne og eksterne kunder, så er du måske den kollega, som APM Terminals er på udkig efter. 

Et 6 måneders vikariat  
I vikariatet som logistikmedarbejder bliver du en del af Gate teamet hos APM Terminals. Vi er en lille, velfungerende afdeling i Operations, som glæder os meget til at få en hjælpende hånd. Vores fornemste opgave er at få den rigtige container fra A til B på det rigtige tidspunkt med færrest mulige omkostninger til følge. Vi har i afdelingen både interne og eksterne kunder til de opgaver, vi udfører og sætter en stor ære i at levere både service og kvalitet, der lever op til kundernes forventninger. Din rolle indebærer en stor kontaktflade til skibsoperationen, maskinførere, vognmænd og andre eksterne kunder, hvorfor planlægning, koordinering og korrekt kommunikation er dine vigtigste opgaver.  
 
Dine primære ansvarsområder være håndtering og overvågning af Yarden. Fra kontroltårnet kommer du til at monitorere og håndtere terminalens operationssystemer i en central tårnfunktion samt opdatere produktivitetsanalyser, håndhæve sikkerhedsforskrifter og krav som sikkerhed for forsvarlig drift.
 
 

Det gode match
Vi er åbne for din uddannelsesbaggrund. Du er muligvis nyuddannet speditør, disponent indenfor logistikområdet, eller har relevant erhvervserfaring indenfor shipping/transport/logistik. Du skal være IT-kyndig og være detaljeorienteret og systematisk i din tilgang.
 
I øvrigt er du fleksibel, empatisk og ligefrem i din kommunikation. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt samt have evnen til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Du har fokus på optimering og har måske tidligere arbejdet med LEAN, så du har nemt ved at navigere i en travl hverdag.

Uddannelsesniveau
{Education}

{PersonalityHeader}
Ansættelse snarest muligt.  

Sprog
{Language}

Hvorfor vælge APM Terminals

Du får mulighed for at arbejde på en spændende og uformel arbejdsplads med udfordrende arbejdsdage, spændende daglige opgaver i samarbejde med engagerede kolleger i et livligt miljø.
I samarbejde med erfarne kollegaer i teamet skal du sikre, at container-flowet i yarden håndteres korrekt samt at containere placeres og udleveres efter gældende regler.

APM Terminals er en selvstændig virksomhed indenfor A. P. Møller – Mærsk Gruppen. Deres kerneforretning er drift og udvikling af container terminaler og value-added services, som for eksempel container reparation. APM Terminals, Aarhus er placeret på Aarhus havn. Virksomheden er præget af en dynamik, hvor der konstant søges efter optimering af processer. Som vikar med ansvar for logistik og kommunikation, får du en unik mulighed for at præge virksomheden gennem kontakt til mange forskellige interessenter. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for forlængelse.

Sådan ansøger du

APM Terminals samarbejder med Adecco om rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adeccos Sales & Staffing consultant, Cindie Kogstad, via mail: cindie.kogstad@adecco.dk eller pr. Tlf.: 26 77 38 65. 
 
Antal ledige stillinger: 

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Cindie Kogstad
Staffing Consultant
26773865
cindie.kogstad@adecco.dk