Spring menu over

Maintenance Technician til Grundfos, Daghold eller Nathold

 • Job reference 4414278158

Del denne side på

Kunne du tænke dig at stå for den tekniske vedligeholdelse og rapportering i en højt avanceret produktion med højsensitive produkter? Lyder arbejdsopgaver som koordinering, fejlfinding og rapportering som lige noget for dig, og trives du med at være en daglig del af driften, samtidig med at du har det tekniske ansvar? Så har du nu mulighed for at blive en del af et professionelt produktionsmiljø i en mindre satellitenhed i Farum hos Grundfos, en af verdens største produktionsvirksomheder indenfor pumper. 


Om stillingen

I jobbet som Maintenance Technician bliver du klædt på til at kunne varetage vedligeholdelsen af forskelligartede maskiner i produktionsområdet og servicearealet. Du vil indgå i driften sammen med afdelingen bestående af 12 engagerede og sociale kolleger, heraf operatører, teknikere, procesingeniører, én sekretær samt én APU Manager.
 
Til stillingen søger vi både én til fast daghold og én til fast nathold. På dagholdet vil du arbejde i et lidt større team, i tidsrummet klokken 6:45 – 15:00. På natholdet vil du arbejde fast sammen med 1 tekniker i tidsrummet kl. 22:15 – 6:15. Begge vagthold har en 5-dags arbejdsuge fra mandag til fredag.
 
Produktionen kører kun i hverdage og vi producerer mikrotryksensorer, blot 4x4 mm vandtætte trykfølere, der kan bygges ind i selv de mindste pumper og som sikrer mere intelligente og mindre energiforbrugende pumper.

 

Arbejdsopgaver

En del af dit arbejde vil udføres i renrums områder i fuld dragt, under kontrollerede temperaturer og gult lys. Samtidig vil du have ansvaret for opfølgning og indkøb til virksomhedens lager. Du vil også være i dialog med dine kolleger i vedligeholdelsesafdelingen i Bjerringbro ifm. vedligeholdelses- og implementeringsløsninger for at undgå uhensigtsmæssige hændelser i den daglige drift. 

 

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Servicering af produktionen (heriblandt vedligeholdelse, reparation og forbedring af produktionsudstyr)
 • Vedligeholdelse og test af generatorer
 • Forhandling med leverandører angående kvalitetssikrede reservedele
 • Indkøb og lagerstyring
 • Fejlfinding og dokumentation/risikovurderinger ved hver vedligeholdelsesordre
 • Diverse driftsmæssige opgaver 

Dine kvalifikationer og kompetencer

 

 

Din professionelle baggrund kan være mange: automatisk fagtekniker, elektronisk fagtekniker eller blot have flere års erfaring med teknisk arbejde i lignende type produktion.

Derudover forventer vi at du:

 • Arbejder selvstændigt og kan lide at arbejde systematisk og struktureret.
 • Har indgående kendskab og erfaring med vedligehold og fejlfinding.
 • Besidder evnen og lysten til at lære og forstå komplicerede processer.
 • Er selvkørende og kan tage initiativ i arbejdet.
 • Er en problemløser, der har øje for både detaljen og det samlede overblik.
 • Med fordel har erfaring med el-diagrammer.
 • Har gode kommunikative evner, samt en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne, hvor du vægter samarbejdet med dine kolleger højt.
 • Har gode IT-skills og med fordel kendskab til SAP.
 • Taler flydende dansk og er rutineret i mundtligt og skriftligt engelsk, da al dokumentation foregår på engelsk
   


Du vil i dit daglige arbejde håndtere kemikalier ifm. produktionen. Du skal derfor være indstillet på at kunne arbejde under helt faste standardprocedurer med alle værnemidler og sikkerhedsforanstaltninger.

Du må gerne selv kunne reparere maskiner, da du også har ansvaret for maskinerne på værkstedet samt bestilling af vedligeholdelse fra eksterne leverandører, hvis dette kræves. Har du kendskab til drejearbejde i plast og metal, derudover lodning, kalibrering, flow eller tryk er det en fordel, men ikke et krav. Har du truckkort er det en fordel, og ellers modtager du dette af virksomheden

 Vi ser frem til at høre fra dig!
Adecco A/S varetager rekrutteringsprocessen for Grundfos A/S i Farum. Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via linket.
 
Du bedes derudover tilkendegive om du ønsker at søge stillingen på daghold, nathold eller om begge vagthold kan have interesse.
 
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på:
 
Amalie Christensen:  +45 3838 1134Vi holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt for at komme i betragtning.

 

 Om Grundfos A/S
Som en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi føler vi hos Grundfos en særlig forpligtelse. Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Vi sikrer rent drikkevand i både den mindste landsby og den højeste skyskraber, behandler og flytter spildevand og sikrer varme og komfort til indbyggere verden over. Innovation er vores kerne. Bæredygtighed er vores hjerte. Og ekspertise er i toppen af ​​vores sind. Vi er en global virksomhed med et drive til at udvikle løsninger til verdens vandudfordringer. Vi spiller en aktiv rolle i vores omgivelser.
Hos Grundfos er holdningen, at rammer er til for at blive udfordret, og du vil opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op. Der lægges stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder, og der tilbydes en lang række personalegoder, som er med til at styrke arbejdsglæden og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.

                 

Om Grundfos A/S, Farum

Kontaktoplysninger
Amalie Christensen

+45 3838 1134

Mere information

Vælg brugerprofil