Spring menu over

Manufacturing Associates søges til Drug Substance Manufacturing, FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

  • Job reference 120431

Del denne side på

Manufacturing Associates til Drug Substance Manufacturing, FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

Er du proces- og operationelt minded, eller har du erfaring med produktion af medicin? Trives du med et højt arbejdstempo i et teknisk og dynamisk arbejdsmiljø? Går du op i at udføre dine arbejdsopgaver med høj kvalitet, og er du passioneret for at opbygge et indgående kendskab til biopharmaceutisk produktion i et skarpt GMP-reguleret miljø?

Så er denne stilling som Manufacturing Associate hos FUJIFILM Diosynth Biotechnologies, måske dit næste drømmejob.

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies producerer biologisk medicin til patienter over hele verden. FUJIFILM Diosynth Biotechnologies’ produktion i Hillerød opererer som en kontraktudviklings- og produktionsorganisation (CDMO). Dette er en storslået mulighed for at blive en del af virksomheden i en afgørende tid, hvor virksomheden er i stor vækst, og du kan dermed blive en del af en spændende udviklingsrejse.

Adecco er derfor løbende på udkig efter nye medarbejdere til FUJIFILM Diosynth Biotechnologies storskalaproduktion, Drug Substance Manufacturing (DSM). Du vil arbejde på fast dag- eller nathold, 7 arbejdsdage på en 14-dags periode, hvoraf der forekommer arbejde hver anden weekend.

Arbejdsopgaver

Drug Substance Manufacturing (DSM) består af to afdelinger: Upstream og Downstream. Afdelingerne varetager forskellige skridt i den biopharmaceutiske produktion såsom medieforberedelse, CIP, SIP af udstyr, celledyrkning, oprensning via forskellige kolonnetrin.

I stillingen som Manufacturing Associate, kan dine arbejdsopgaver f.eks. bestå af:

  • Udførelse og revidering af cGMP documenter
  • Håndtering og færdiggørelse af batch-dokumentation
  • Procesmålinger og aseptisk prøveudtag
  • Udførsel af valideringsprotokoller
  • Læse og forstå komplicerede engelske arbejdsinstruktioner

Kvalifikationer og kompetencer

Vi leder efter uddannede og kvalificerede procesoperatører, procesteknologer og industrioperatører – ELLER kandidater som har erhvervet sig solid cGMP/SOP-erfaring fra en lignende produktionsvirksomhed, og med et solidt kendskab til kromatografi og filtreringsprocesser.

Du er som person meget detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og grundig, og du trives med at arbejde med tal, matematik og IT-systemer. I tillæg til dette, er det er krav at du på et professionelt niveau kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Afdelingerne

Fællesnævneren for de to afdelinger Upstream og Downstream er, at anerkendelse og udvikling af hver enkel medarbejder er højt på dagsordenen. Afdelingerne består af en divers sammensætning af personer med forskelligartede erfaringer og uddannelsesmæssige baggrunde, som i fællesskab arbejder tæt sammen om at få medicinen sikkert og hurtigt på markedet. Afdelingerne består af flere teams bestående af 8-10 Manufacturing Associates, hvoraf det meste af arbejdet dobbeltkontrolleres, hvorfor man i de respektive teams ofte arbejder to og to sammen. FUJIFILM Diosynth Biotechnologies er en multikulturel virksomhed, hvorfor du også må forvente at der internt i virksomheden tales engelsk på daglig basis. Du vil blive en del af et team der enten arbejder dag eller nat, hvorfor der ikke vil forekomme noget skifteholdsarbejde.

Arbejdsdagene er:
Uge 1: Mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag
Uge 2: Onsdag og torsdag

Arbejdstiderne for de respektive hold er:
Daghold 1: 06.00 - 17.00
Daghold 2: 07.45 - 18.45

Nathold 1: 18.30 - 04.45
Nathold 2: 20.00 - 06.20

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies tilbyder

Som en del af FUJIFILM Diosynth Biotechnologies, vil du bidrage aktivt med at fremme morgendagens medicin. Virksomheden sætter stor ære i at bidrage til lokalsamfundet, drage omsorg for miljøet og skabe en verden af muligheder for fremtidens generationer. FUJIFILM Diosynth Biotechnologies investerer i dig og hvad du interesserer dig for, for at opnå den optimale balance mellem arbejds- og privatliv til fordel for dit helbred, din familie og din professionelle udvikling.

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies tilbyder et sundt miljø som fremmer individuelt ansvar, som muliggør personlig vækst og udvikling. De støtter medarbejderne gennem læringsprogrammer, der motiverer og uddanner, og støtter op om en sund arbejdslivsbalance, som medfører personlig trivsel og medarbejdertilfredshed.

Der tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, inklusive pension. Derudover tilbydes også en sund og røgfri arbejdsplads.

Ansøgning og ansættelsesproces

Ansættelsesprocessen varetages af Adecco A/S. Hvis du har kvalifikationerne og motivationen til denne stilling, fremsend da dit CV ved at trykke på knappen ”Søg stillingen”. En motiveret ansøgning er ikke nødvendig, da vi vil klarlægge dette til en eventuel samtale.

Der er ikke tale om en ledig stilling her og nu, men vi vil indkalde til samtaler løbende, når behovet opstår. Bliver du taget i proces til stillingen, skal du være opmærksom på, at ansættelsesprocessen består af flere trin, hvorfor der kan opstå en længere ventetid førend du bliver taget i endelig betragtning til en specifik stilling.

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies is a world leading cGMP Contract Development and Manufacturing Organisation (CDMO) with over 25 years’ experience. As a world leading CDMO we combine technical leadership in cell culture, microbial fermentation and gene therapies with state of the art GMP manufacturing, from our network of four global locations in the USA, UK and DK. We currently employ over 2,000 dedicated staff who have a reputation for excellent customer service, flexibility and responsiveness.

Mere information

Vælg brugerprofil