Mekanikeransvarlig til LOXAM Rental, Nordhavn

  • Job reference
    4240157054

Er du uddannet mekaniker eller værkfører? Brænder du for selv at reparere og være hands on og samtidig være ansvarlig for værkstedet? Er du god til at planlægge og koordinere opgaver, så reparationer og klargøring overholder deadline? Forstår du at tage action og kan du gribe knoglen og tale med leverandører?


Så er du måske LOXAM Rentals nye mekanikeransvarlige, i Nordhavn

Du bliver ansvarlig for at hele vores materielpark er udlejningsklart, så vores kunder får den bedste oplevelse. Vi er placeret i Nordhavn, og du kommer nemmest på job i bil. Du bliver en del af et lille team, hvor du samarbejder med både bramfrie og stille personligheder.

Sammen med teamet på værkstedet, vil du arbejde med reparationer, service, vedligehold samt lovpligtige årseftersyn af entreprenørmateriel. Større reparationer foregår primært på vores eget værksted, men du tager også ud til byggepladser og hjælper vores kunder.

Som mekanikeransvarlig håndterer du flere administrative og koordinerende opgaver. Du forstår derfor selvstændigt at håndtere samt tage initiativ til, at vores maskiner er klar til udlejning og formår at behandle samt registrere informationer i interne systemer

 
Arbejdsopgaver

  • Reparationer af materiel, kan være udkald i LOXAMs servicevogn
  • Kvalitets- og sikkerhedskontrol af materiel, ISO-proces
  • Administration af værksted og materiel
     

Som person er du

Initiativrig og med et ønske om fortsat at være med på gulvet. Du er selvstændig og kan tage beslutninger. Og så har du lyst til at arbejde i en fransk virksomhed, hvor procedurer følges og kvaliteten i top.

Du er uddannet mekaniker eller lignende, dette kan godt være dit første job som værkstedsansvarlig. Du har kørekort B og gerne BE & truckcertifikat. Dansk i skrift og tale et krav.

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Du tilbydes

Et job i en stor anerkendt virksomhed, i et seriøst, travlt men også uformelt miljø. Du får søde kollegaer med en positiv og humoristisk tilgang til arbejdsdagen, hvor åbningstiden er kl. 06:00 til 16:00 (fredag kl. 15:00), din arbejdstid vil være placeret i dette tidsrum.

 

Sprog
{Language}

Sådan søger du

Vi samarbejder med Adecco på denne rekruttering. Send din ansøgning via dette link. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutterings team:

Line Sophie Heyn på telefon 5518 7005
Christina Tocado på telefon 2568 3527
Christina Drejet på telefon 38 38 70 07

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om LOXAM

LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Vi leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har 28 afdelinger i Danmark med ca. 300 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 17.000 enheder. LOXAM er til stede i 22 lande og koncernen beskæftiger ca. 7.900 medarbejdere.Kontaktoplysninger
Christina Tocado / Line Heyn
Recruitment
2568 3527 / 5518 7007