Spring menu over

Montør til Green Hydrogen Systems i Kolding

  • Job reference 4409353696

Del denne side på

Vil du med på en grøn vækstrejse? Som Montør hos Green Hydrogen Systems bliver du en del af en virksomhed i hastig vækst. Du bliver en nøglemedarbejder ift. at sikre elektrisk montage og test af delkomponenter, undersamlinger og elektrolyseanlæg.

Kan du se dig selv i et job, hvor dine arbejdsopgaver er at:

  • Montere delkomponenter, undersamlinger og elektrolyseanlæg.
  • Udføre kontroller og tests både på eget arbejde, som sidemandskontrol og som slutkontrol.
  • Identificere forbedringsmuligheder i produktionen.
  • Instruere og oplære nye medarbejdere i montage og test
  • Arbejde sikkert og konstruktivt med forbedring af arbejdsmiljø og sikkerhed.
  • Evt. deltage i Site besøg i samarbejde med service. 

Det gode match

Green Hydrogen Systems vækster, og det er derfor vigtigt, at du er forandringsparat og tilpasningsdygtig. Du får gode og kompetente kollegaer med fokus på at løfte i flok. Ærlighed og respekt er vigtige værdier, som er værdsæt. Derudover er det vigtigt, at du har forståelse og respekt for det høje sikkerhedsniveau der er i virksomheden.

Derudover har du:

  • En relevant uddannelsesbaggrund som f.eks. montør, elektriker, el tekniker, automatiktekniker, mekaniker, smed eller tilsvarende. Alternativt har du relevant erfaring, hvilket vægtes lige højt.
  • Erfaring med industriel montage af el tavler og elektrisk montage af udstyr/maskiner.  
  • Taler og skriver dansk.

Bliv en del af en grøn vækstrejse

Du får mulighed for at komme med på en spændende og ikke mindst grøn vækstrejse, der på sigt vil bidrage til at nedsætte verdens Co2 forbrug og udslip. Green Hydrogen Systems er en arbejdsplads med fokus på ordentlighed og mennesker, hvorfor de gør meget ud af at se mulighederne i de enkelte medarbejderes udvikling. Dine kollegaer er engageret og dygtige, og du får mulighed for at bidrage til udviklingen og designet af fremtidige systemer gennem dine input fra hverdagens test og montering.

Arbejdstiden er fast aftenhold mandag - torsdag fra kl.14:00 - 24:00 i deres montage. Din løn fastsættes på baggrund af kompetencer og erfaring. Du dækkes af overenskomst og får desuden pensionsordning, sundhedsforsikring og diverse arbejdsredskaber.

Er du én af dem, vi skal få øje på?

Adecco varetager rekruttering på vegne af Green Hydrogen Systems. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede nu via linket her på siden. Upload dit CV og et par ord om din motivation for at søge stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og kan til enhver tid trække tilbage. Kontakt Rekrutteringskonsulent fra Adecco, Jane Stig, på tlf. +45 60150686, hvis du har spørgsmål, der ikke fremgår af stillingsopslaget. 

Om Green Hydrogen Systems

Green Hydrogen Systems udvikler og producerer elektrolysesystemer der producerer grøn hydrogen/brint ved brug af vedvarende energikilder, såsom f.eks. vindenergi. Virksomhed blev grundlagt i 2007 og beskæftiger ca. 83 medarbejdere. De er i dag ejet af en gruppe af investorer heriblandt Nordic Alpha Partners og Norlys Holdning, og alle systemer bliver udviklet og produceret i Danmark. For video om Green Hydrogen Systems se her: https://greenhydrogen.dk/company/

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Jane Stig
Recruitment Consultant
60150686
jane.stig@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil