Spring menu over

Montører til aftenhold søges hos Gram Equipment i Kolding

  • Job reference 87469

Del denne side på

Ønsker du at arbejde for en spændende udviklings- og produktionsvirksomhed i rivende udvikling og vil du være en del af en virksomhed, der er verdens førende på feltet indenfor avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Vil du arbejde med de nyeste teknologier inden for industriel produktion? Drømmer du om et job med en uformel omgangstone blandt kollegaer og med rig mulighed for udvikling og efteruddannelse? Så har vi jobbet til dig hos Gram Equipment i Kolding.

Adecco søger i øjeblikket erfarende montører til Try&Hire med rigtig god mulighed for en fastansættelse hos Gram Equipment i Kolding. Opstarten er hurtigst muligt for de rette kandidater, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil være med på rejsen og skabelsen ved verdens førende producent indenfor industriel isproduktion!

Du kan forvente en spændende og udfordrende arbejdsdag, hvor der er højt til loftet og gode ideer bliver taget positivt imod.

Kvalifikationer:

Vi ser gerne at du har erfaring med montørarbejde enten faglært eller ufaglært indenfor faget. Eller at du besidder anden håndværksmæssig uddannelse, som elektriker, maskinarbejder, industritekniker eller lign. Det er er krav, at du har erfaring med mekanisk montage indenfor procesindustri, gerne fra rustfri stål eller fødevareindustrien. Derudover er det et krav, at du er vant til at læse tegninger eller har god teknisk forståelse, da der bliver monteret ud fra tegninger og styklister.

Hvorfor vælge Gram Equipment?

Hos Gram Equipment finder du en uformel omgangstone med gode og dedikerede kolleger. Gram Equipment tilbyder mange spændende opgaver, og anvender de nyeste teknologier indenfor branchen.

Gram Equipment værdsætter sine medarbejdere og bakker op om din faglige og personlige udvikling. Der vil således være rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse.

Arbejdstid og sted:

Der er tale om fuldtidsarbejde under Try&Hire på aftenhold (mandag-torsdag i tidsrummet 14:00 – 23:00).
Arbejdsgangen vil Foregå ved Gram Equipment i Kolding.

Der vil i forbindelse med opstarten være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang.

Din arbejdsgiver i Try&Hire vil være Adecco A/S, som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, der altid sikrer varetagelsen af dine interesser og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR-partner for vores kunde, er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere. Vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at søge stillingen via vores hjemmeside eller kontakte os på +45 38387070, hvis du har spørgsmål.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn efter gældende overenskomst samt gode tillæg.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Vælg brugerprofil