National Account Manager

  • Job reference
    4169617468

Er du vores nye NAM?

 

DIN ROLLE I DIT TEAM
Du får en meget selvstændig rolle med en høj grad af indflydelse og frihed til at tilrettelægge din arbejdsdag. Du får ansvaret for at varetage salget for Adeccos strategisk udvalgte medium til large kunder på tværs af alle Business Lines i Vest Danmark. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige del af driften, hvorved du naturligt bringer dine gode samarbejdsevner i spil. Med dine gode idéer, din sans for entreprenørskab og din forretningsforståelse bidrager du til videreudvikling af forretningen samtidig med, at du medvirker til indfrielse af Adecco DKs samlede salgsbudget. Tempoet i afdelingen er højt, fyldt med KPI´er og med fokus på en performancekultur, er du som medarbejder aldrig i tvivl om, hvilke forventninger der er til dig. Din arbejdsplads bliver på Adeccos kontor i Århus. Du bliver del af et team på tre personer, der geografisk dækker hele landet, hvilket giver dig rig mulighed for at arbejde selvstændigt.
 
DINE EVNER & KOMPETENCER 
Din sans for vækst, og din passion for salg driver dit huntergen langt og bringes naturligt i spil, når du målrettet sikrer opnåelse af dine personlige salgsmål. Du bidrager til, at vi øger vores markedskendskabsgrad og kontinuerligt sørger for, at Adecco er blandt de markedsledende qua vores værdiskabende løsninger og høje serviceniveau. Du er ikke bange for at tage hurtige beslutninger og eksekvere og med din store salgserfaring, kan du sætte dig i kundernes sted samtidig med, at du tør udfordre dem på deres behov og ønsker til løsning. Du er kvalitetsbevidst og serviceminded udover det sædvanlige, hvilket gør, at kunderne altid føler sig set, hørt og værdsat. Du er god til at pleje og opbygge den gode lange relation både med vores nuværende såvel som nye kunder, og du motiveres af det faktum, at 80% af din forretning kommer fra New Business.
 
Arbejdssted: Kontor i Jylland og hele Vest Danmark. Erfaring: Målstyrede dokumenterede salgsresultater, fra opsøgende salg og projektsalg, gerne via case præsentationer.
 
HVORFOR VÆLGE OS?
Vores kultur og din personlighed skal også matche hinanden. God kemi er afgørende for at lykkes og komme i mål sammen. Vi har en stærk og familiær fællesskabsfølelse, som vi værner om. Vi går meget op i trivsel og arbejdsglæde og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Uden tryghed, tillid og en åben kultur bliver der nemlig ikke plads til udvikling, overskud og performance. Vi har en meget flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi har endvidere mange sociale arrangementer, hvorfor det er vigtigt for os, at du som person er socialt anlagt og har lyst til at bruge tid sammen med os.

 

Er du vores rette match?


{Resbonsibillity}


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

About Adecco DK

Contact info
Camilla Damm Moller
HR Consultant
30250484
camilla.damm-moller@adecco.dk