Spring menu over

Økonomiassistent til Berry Superfos Randers

  • Job reference 128591

Del denne side på

Vil du være en del af en multinational virksomhed med en ambitiøs vækstplan, hvor du indgår i et kompetent team, som varetager regnskab og rapportering hos fabrikken i Randers? Så er du måske den nye økonomiassistent, vi søger til Berry Superfos Randers, der er en del af en verdensomspændende og succesfuld leverandør af emballage.

Hos Berry Superfos kommer du med på et stærkt hold bestående af forskellige personligheder og kompetencer, og med udgangspunkt i netop dét er det grundlæggende princip at udmærke sig sammen.

Du har din daglige gang på kontoret i Randers, men samtidigt har du en bred kontaktflade, og efter egne ambitioner kan din indsats resultere i stor faglig udvikling og en mulig forfremmelse på sigt.

Et positivt og inspirerende arbejdsmiljø præget af ekspertise og innovation

Som økonomiassistent er du delvist ansvarlig for regnskab og rapportering, ligesom du assisterer på øvrige opgaver efter behov.

Dine arbejdsopgaver er derfor:

  • Udfærdigelse af dele af måneds- og årsregnskaber med fokus på hurtig samt valid rapportering
  • Udarbejdelse af dele af budget for fabrikken i Randers
  • Udarbejdelse af CapEx ansøgninger samt vedligeholdelse af anlægskartotek
  • Daglig bogføring samt kontering af diverse bilag / fakturaer
  • Tilsyn / udarbejdelse af moms, indberetning til Danmarksstatistik samt øvrige instanser
  • Administrator for firmaforsikring, pensionsordning, digital signatur og Eurocard
  • Back-up til øvrige afdelinger samt afdækning i egen afdeling i forbindelse med ferie og sygdom

Har du tjek på tal, og er du klar til at blive en del af et team med diversitet?

Hvis du kan sige ja’ til overstående, er det formentligt dig, vi leder efter. Det væsentlige er, at du har god regnskabsmæssig forståelse og du har flere års erfaring fra en økonomifunktion, måske fra en produktionsvirksomhed. Det er en fordel, hvis du har erfaring med personalejura. Ligeledes er det en fordel, hvis du er systemstærk. Desuden behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Du er kendetegnet ved at være empatisk, positiv og en konstruktiv teamplayer. Derudover er du ekstrovert, og du evner at prioritere og balancere mange forskellige opgaver og snitflader. Din arbejdsform er desuden præget af, at du er nysgerrig, ligesom du er forandringsvillig.

Hvor søger jeg jobbet?

Vi modtager gerne dit CV hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Berry Superfos’ nye økonomiassistent i Randers. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Cindie Kogstad fra Adecco på tlf.: 26 77 38 65.  Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om virksomheden

Berry Superfos designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Superfos leverer emballageløsninger til ethvert segment og er markedsledende indenfor sit felt med fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i Europa og Balkan. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København og derudover har de produktion og kontorer i Randers og Stilling. Virksomheden har ca. 3.800 medarbejdere, en årlig omsætning på omtrent €800 mio. og er ejet af det amerikanske børsnoteret selskab Berry Global Inc.

Mere information

Vælg brugerprofil