Spring menu over

Operatør søges til Grundfos A/S (Farum) - Aftenhold

 • Job reference 4397416591

Del denne side på

Kunne du tænke dig at arbejde i en højt avanceret produktion? Er du proces-, teknisk-, og operationelt minded, gerne med erfaring som operatør fra en produktionsvirksomhed? Trives du med at arbejde selvstændigt, sikre kvalitet og opsøge viden? Så har du nu muligheden for at blive en del af et professionelt produktionsmiljø, i en mindre satellitenhed i Farum hos Grundfos, en af verdens største produktionsvirksomheder indenfor pumper.I jobbet som Operatør får du et meget selvstændigt job, hvor du i samarbejde med teamet vil sikre driften samt vedligeholdelsen af produktionen, efter alle gældende procedure og kvalitetskrav.

Du bliver en del af en mindre, meget velfungerende og social produktionsafdeling i Farum med 12 medarbejdere, der består af operatører, teknikere, proces ingeniører, én sekretær og én APU Manager. Vi producerer mikrotryksensorer, blot 4x4mm vandtætte trykfølere, der kan bygges ind i de mindste pumper og som sikrer mere intelligente og mindre energiforbrugende pumper. Produktionen kører kun i hverdage og du vil fast komme til at arbejde på aftenhold i en 5 dags arbejdsuge uden weekendarbejde. 

 

Arbejdsopgaver

I stillingen kommer du til at arbejde proaktivt med 5S, Lean samt implementering af forbedringer. Størstedelen af arbejdet udføres i renrums områder i fuld dragt, under kontrollerede temperaturer og gult lys. Derudover får du et tæt samarbejde med de andre operatører, teknikere og procesingeniører omkring kvalitet, processer, udstyr mm.

 

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Udføre og sikre produktionen i renrum
 • Følge SOP’er og øvrige beskrevne/vedtagne procedurer
 • Overvåge udstyr, processer og kvalitet samt reagere ved atypisk drift/kvalitet
 • Vedligehold (Operatørstyret vedligehold planlagt igennem Aprekta samt påfyldning på maskiner)

 

Dine kvalifikationer og kompetencer

Stillingen er som ufaglært, så din indfaldsvinkel til jobbet kan være mange, men vi ser gerne at du kommer med nogen erfaring som operatør i anden produktionsvirksomhed. 

Derudover:

 • Er du videbegærlig, samt teknisk og operationelt minded, så du hurtigt kan tillære dig en dybdegående forståelse af komplekst produktionsudstyr og processer.
 • Trives du med selvstændigt ansvar og arbejder struktureret, vedholdende og effektivt.
 • Er du en problemløser, med gode analytiske evner og kan lide at arbejde med komplekse opgaver.
 • Arbejder du med øje for både detaljer og overblik.
 • Har du gode kommunikative evner, samt en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne, hvor du vægter samarbejde med kolleger højt.
 • Du taler flydende dansk og er rutineret i engelsk mundtlig og skriftlig, da al dokumentation foregår på engelsk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Adecco A/S varetager rekrutteringsprocessen for Grundfos A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via linket.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på:
Amalie Christensen +45 3838 1134

 

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.Om Grundfos A/S
Som en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi føler vi hos Grundfos en særlig forpligtelse. Derfor er vores mål, at vi med banebrydende løsninger bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Vi sikrer rent drikkevand i både den mindste landsby og den højeste skyskraber, behandler og flytter spildevand og sikrer varme og komfort til indbyggere verden over. Innovation er vores kerne. Bæredygtighed er vores hjerte. Og ekspertise er i toppen af ​​vores sind. Vi er en global virksomhed med et drive til at udvikle løsninger til verdens vandudfordringer. Vi spiller en aktiv rolle i vores omgivelser.
Hos Grundfos er holdningen, at rammer er til for at blive udfordret, og du vil opleve et åbent og engageret arbejdsklima, hvor initiativer og idéer bakkes op. Der lægges stor vægt på medarbejdernes uddannelse og udviklingsmuligheder, og der tilbydes en lang række personalegoder, som er med til at styrke arbejdsglæden og give balance mellem arbejdsliv og familieliv.

 

 

 

 

 

   

Om Grundfos A/S

Kontaktoplysninger
Amalie Christensen
+45 3838 1134


Mere information

Vælg brugerprofil