Outbound mødebookere

  • Job reference
    4233037624


Har du smil i stemmen og er du et udpræget konkurrence menneske?

Kan du arbejde med frihed under ansvar?

Er du team player med STORT og motiveres du af højt tempo?

Så er det her måske jobbet for dig? 

Din rolle

I stillingen som mødebooker vil du sidde i et dynamisk mijlø med 25 ansatte, hvor i sammen skaber den gode stemning og et godt teamwork.

Dine arbejdsopgaver vil enten være at booke møder for et forsikringsselskab - kolde leads eller booke for fundraising NGO - varme leads

Det er to forskellige teams, hvor du afhængig af din erfaring, vil blive tilknyttet det ene team.

Som mødebooker er det vigtigt du er struktureret, samtidig med du er et konkurrence menneske, hvor du bliver målt på KPI'er, og har et stort drive og engagement i dit arbejde. 

Dine kompetencer

Som person søger vi en udadvendt person, der er en teamplayer og har erfaring med mødebooking. Du er ikke bange for at tage fat, er løsningsorienteret og positiv, og trives i et high performance miljø.

Du skal kunne lidt at tale med mange mennesker i løbet af en dag, være nysgerrig og klar på at lære nye IT systemer at kende.

Du skal være bevidst om at gå benhårdt efter dine mål. 

Baggrund: Du skal have erfaring som mødebooker, eller anden supportfunktion, hvor du har været vant til at håndtere mange opkald i løbet af en dag, samt du føler dig "hjemme" i en udadvendt rolle. Du er eventuelt studerende eller afholder sabbat år.

 

Uddannelsesniveau
{Education}

{PersonalityHeader}
{Personality}

Sprog
{Language}

Hvorfor vælge at søge denne stilling?

Du vil få en grundig oplæring, hvor alle spørgsmål er velkommen. I virksomheden er det vigtigt du trives, der bliver gået højt op i teamwork, og at du bliver en succes i dit arbejde. Du har mulighed for et fleksibelt arbejde, enten på kontoret eller hjemmefra. Du har mulighed for selv at vælge hvor mange timer du vil arbejde fuldtid/deltid samt arbejdstid indenfor kl. 10.00 - 20.00 Det vil være muligt ansættelsen vil blive forlænget eller en fastansættelse hvis det rette match er der. 

Har dette job din interesse skal du sende en ansøgning allerede i dag. Vi afholder løbende samtaler

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Ae Tm ApS

Kontaktoplysninger
Henriette Illum

3838 1290
Kobenhavn@adecco.dk