Spring menu over

Praktikant i Danmarks førende HR- og rekrutteringsvirksomhed?

  • Job reference 115626

Del denne side på

Praktik i Danmarks førende HR-virksomhed?

Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter til efterårsemesteret 2023, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering - og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands-on-erfaring.

Vi skaber det bedste match mellem kandidat og virksomhed

Adecco A/S er Danmarks førende HR-partner. Vi tilbyder specialiserede personaleløsninger i form af fleksible vikarløsninger, projektansættelser, rekrutteringer til faste stillinger og outplacement. Hos os bliver du en del af et stærkt team, hvor fokus er på samarbejde og vidensdeling.

Praktikforløbets overordnede indhold

Som praktikant i Adecco får du ansvaret for at understøtte forretningen i:

Rekruttering af nye medarbejdere/vikarer - Dette omfatter bl.a.

  • Daglig drift af kunder
  • Udsøgning af kandidater via sociale medier
  • Optimerer søgeprocesser på kunder og kandidater
  • Kundeservice og Screening af kandidater
  • Jobinterviews
  • Administrativ oprettelse af kandidater/medarbejdere i Adeccos database

Opbygning af HR-processer der skal sikre:

  • Opfølgning på kundetilfredshed i form af kundetilfredshedsundersøgelser

Det overordnede formål er at understøtte rekrutteringsbehovet og maksimere kvaliteten af kandidatfeltet. Desuden at optimere onboarding, øge medarbejder -og kundetilfredshed samt fastholdelse af medarbejdere.

Du er fuld af gå-på-mod

Måske du målrettet går efter at arbejde med HR og rekruttering efter endt studie. Du har rig mulighed for at prøve kræfter med det, mens du er hos os. Personligt arbejder du struktureret og selvstændigt, og har du ovenikøbet flair for sociale medier, er det klart en fordel.

Det praktiske

Vi søger praktikanter til opstart i august 2023. Arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt, så den kan tilpasses studieaktiviteter og evt. studiejobs. Du vil som udgangspunkt have fysisk arbejdsplads på vores kontor i Frichsparken i Åbyhøj.
Send din ansøgning samt CV til mail: karina.schmit@adecco.dk med ”Praktikant 2023” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål, kan dette rettes til ovenstående mail eller telefon 38 38 12 46.

Mere information

Vælg brugerprofil