Spring menu over

Praktikant søges til Adecco Frederiksberg

  • Job reference 131367

Del denne side på

Praktikant søges til Adecco Frederiksberg

ER DU ADECCOS NYE PRAKTIKANT?

Adecco er verdens største HR-partner og rekrutteringsvirksomhed, og vi beskæftiger os med fleksible vikarløsninger, rekruttering til faste stillinger samt HR-outsourcing.

Vi søger en praktikant med opstart april 2023, til vores hovedkontor på Frederiksberg. Praktikpladserne er i vores afdeling: Onsite Øst. afdelingen arbejder med at matche kandidater til vores kunder – enten til vikariater eller Try & Hire-stillinger. Vi servicerer et bredt udsnit af danske og internationale kunder – lige fra de mindre til de største private- og offentlige virksomheder i Danmark.

Vi har en meget fleksibel, flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi er socialt anlagte og tror på at løfte i flok, så det er vigtigt, at du har lyst til at bruge tid sammen med os.

Dine ansvarsområder
Adecco A/S tilbyder et spændende og udviklende forløb, hvor du vil få indsigt i mange aspekter af arbejdet indenfor vikarforretning. Som praktikant vil dit arbejdsområde primært være centreret omkring den daglige kontakt til kandidater, i en tæt og nærværende dialog, hvorfor du vil få mulighed for at styrke dine kompetencer indenfor både skriftlig og mundtlig kommunikation. Vi tilbyder en bred berøringsflade indenfor vores forretning, og du vil opleve en styrkelse i dine evner til at strukturere, koordinere og prioritere opgaver i en hverdag med et højt arbejdstempo.

Hvad forventer vi af dig
Vi søger en person, som trives i at arbejde i et til tider højt tempo, og forstår samtidig vigtigheden i at holde et ekstra øje på detaljen.
Som person er du drevet og motiveret af at lære nyt, og ser en stor værdi i at indgå i et sammentømret team, som kollegialt interesserer sig for, og hjælper hinanden.
Vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet i servicefaget, og derfor kan kommunikere med kandidater på deres niveau, dog er det vigtigste din motivation. Du har derudover let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer, samt kan dansk og engelsk på flydende niveau.

Periode og arbejdstid
Vi søger en praktikant der kan starte i april 2023. Vi forventer at du kan arbejde 4-5 dage om ugen, svarende til 30-37 timer.

Ansøgning og spørgsmål
Er det dig vi leder efter? Så send CV samt motiveret ansøgning via dette link.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sales & Staffing Consultant på mail Tasja.sejerup@adecco.dk.

Ansøgningsfrist:

Løbende

Mere information

Vælg brugerprofil